Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hehe evet cok buyuk basari, ovunulecek bir sey ( hehe evet rezalet ve gereksiz bir programi kullanmak k ovunuecek bir sey. Zaman8nda ben de kullandim ama imkanlari yetersiz.) the king of the eclipse for mod
OnCommand satirinin icine, komutu yazdirdigin if kodunun icine
if (CommandSender.hasPermission("yetki.buraya")) yazip islevleri bunun altina gecir. Koddan tam emin degilim ama boyle idi sanirim :( plugin.yml dosyasindan da permission olarak eklemen gerek.
Sorun yok, command block ile en azindan birkac hafta ugrasmis biri ancak ogrenebilir bunu :( mantik 2 dataTag dan geciyor. Videoyu izlemedim, activeEffects ve CustomName :(
Hologram/holografik yazi diye degil mob isimlendirme/isimli mob olusturma diye aratacaksin. Mobun gorunmemesi icin de ne yazacagini bilirsin herhalde ?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.