Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Yardimlar

pluginlere taşırmayalım demiştim ! (sansür) (sansür) (sansür) seni gel istersen plug leyelim tıkla linke plug.dj/mcturk/
  2. 98IamLegend98

Yardimlar

galiba plugin diyosun sen pluginlere taşırmayalım eğer şunu diyosan: komut bloğunda oyuncu yerine rastgele bir oyuncuya atar yani maplarda işe yarar örneğin /say ben @r ! karanlığın koruyucusu! yazdığımızda: @]: ben black! karanlığın koruyucusu! yada @]:ben sarhoşdomuz! karanlığın koruyucusu...
  3. 98IamLegend98

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

ahahahahhaha :Dsebzeler ağaçta yetişir meyveler yerde yetişir sanıyodum :d
  4. 98IamLegend98

Yardimlar

Summon, 1.7.2 de eklenen bir komuttur. Oyun İçinde yaratık blok vb. çağırmaya yarar
  5. 98IamLegend98

Yardimlar

bilmediğim komut yok
  6. 98IamLegend98

Minecrafttaki en iyi icadınızı anlatın,,,, resim olsa daha iyi olur :)

bende yaptım bi butona tıklıyom nete giriyo ama girmesi 1 saat sürüyo mc e tıklıyom 2 saat :D ( grafikleri pistonla yüklüyoda :D)
  7. 98IamLegend98

Bırakın hile kullanmayı..

ban atmayı bu kadar çok seviyosan sana bişi dicem senin sörvırında oynayan rcaruso90 diye bi adam var o sensin onu banla :D
  8. 98IamLegend98

Gift code bilen gondersin pls :D

ben ergeim ve key i kaptım
  9. 98IamLegend98

internetten birşeyle yaptığım aranan posteri kişimiz Enderman :)

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi internette bi siteden yaptım bulana 60 tl vercem dedim altta kendinize gidip mc de premium alırsınız :) insan öldürdüğü için suçlu :D @Todeskeks e de teşekkür ediyoruz onun sayesinde yaptım :D iyi kötü yorumlara açığım. ve arkadaşlar öldürürseniz mezarının...
  10. 98IamLegend98

Gift code bilen gondersin pls :D

@Mikess kendin satın almak zorundasın kimse sana durduk yere gift code vermez bedava mc istiyosan git mc gift code ödüllü çekilişlere yada yarışmalara katıl
  11. 98IamLegend98

Steve'in Hayatta Kalma Macerası

güzel olsun diye walking dead a benzettim :D
  12. 98IamLegend98

Evcil İneğim Kayıp

tabikide ama önce arabamın yakıtını doldurmam lazım yakıt bataklığa kadar yetmeyebilir (bataklıktan çok uzaktayımda :D) (ve gerçekten arabam var mod yükledim :D )
  13. 98IamLegend98

Minecraft'ta yaşadığınız en korkunç olay

serverlri geziyodum bi serverde oynuyodum herobrine plugini vardı yanardağ vardı amacım lavlara değmeden en tepesine ulaşmaktı birden kendimi katman kayalarıyla kaplı bir yerde buldum ve tabela vardı ingilizce yazıyodu ama türkçesi Herobrine nin zindanına hoşgeldiniz yazıyodu adminin adını...
  14. 98IamLegend98

Hesabım Artık Premium Değil!!! :(

aynen ben ordan alcam mesela hatta aldım diyelim çünkü 23 aralık pazar 2013 günü alcam :D ve evet reklam yapmak istemiyorumda kopazar forumexe nin ve forumexe de dandik bi site yada jeb abi yanlış bişi görmüştür premium u almıştır (jeb diyorum çünkü what is minecraft? ta okuduğuma göre...
  15. 98IamLegend98

Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

kendimi ben spiderman gibi duvara tırmanmak istiyom diyodum sonra her parmağama bant yapıştırdım ayak parmaklarımada ama tırnağıma yapıştırdım duvarın tutcağı şekilde sonra duvara tırmanmaya çalıştım sonra donggg!!!! sırt üstü yere düştüm sonra bantlar duvarda kaldı :D onlarda 6 5 3 yaşındaki...
  16. 98IamLegend98

Steve'in Hayatta Kalma Macerası

BÖLÜM I MOBLARIN DOĞUŞU unutmadan söliyim * * içinde olanlar yaptığı iştir birgün steve yolda yürürken inşaatın yanından geçiyordu geçerken inşaatı yapan Rico: - örsü taşıyamıyorum! düşürüceğim ahhh *örsü kazayla yere düşürür ve örs steve'in kafasına düşer steve çok kötü yaralanmıştır* steve...
  17. 98IamLegend98

Yosun Kafa Skin

hayırsız bi skin olmuş :D
  18. 98IamLegend98

Bunu Biliyor Muydunuz ?

wayy süpermiş lannn
  19. 98IamLegend98

Evcil İneğim Kayıp

ben buldum senin cafer ini @Creepypasta hemde c de yzıyor :) üşümüştü ve bacaklarımın arasına girip ısınmak istiyordu :)
  20. 98IamLegend98

kör oldum :D

sen plug.dj in minecrafttürk partisinde diğilmisin hemen oraya gitmelisin linke tıkla http://plug.dj/mcturk/
  21. 98IamLegend98

ama modun adını soruyor
  22. 98IamLegend98

İyi Bir Map Nasıl Olmalı?

olabildiğince tabela kullanmak yerine command block kullanılmalı mekanizmalar yapılmlalı ve kendi resourcesi olmalı resourcesinde sesler olmalı ve bi modla oynanmalı @kenyuri benimkini atlama :D
  23. 98IamLegend98

evet mybiomes ve hortlatma konuyu hortlatırsan insanlar göremez hortlatmak yasak!