Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
millet ben .minecraft ın içindeki libraries dosyasının içindeki bitane jar dosyasını sildim artık 1.6.4 ye mod yüklüyom 1.6.2 de o mod oluyo :D sizdede oldumu vede sizce bu olay nasıl bişi yani esrarengizmi şaşırtıcımı ne :D
aynen banada öyle oldu sonra gittiler beni oksijen tanksız bişiysiz marsa attılar :D ama benim yanımda malzemeler vardı giyindim roketin yakıtını yükledim ve geri geldim :D ama uyarı puanı geldi :(
öyle yapıyorum ama butona tıkladığımda olmuyo yani ben minecraftta büyü yerine geçen şeyleri yapamıyorum sw dede gate plugini var gate yapıyorum olmuyo başkaları yapıyo oluyo anladım sebebini sebebiyse:ben uğursuzum!
kardeş daha güncel sürüm indirebilirsin micdoodle8.com burda var galacticraft core ve galacticraft vede planets var onları indir yaa adamlara inanma ben ordan çok güncele indiriyom skydaz eski!
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.