Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

büyütücü 2. çıktı nethere gidiyorsunuz!

arkadaşlar mapımızı bu sefer barışçıl oynamaya devam ediyosunuz fakat en son yerde withlerli yerde kolay a giriyosunuz kısaca kaldığımız yerden devam ediyoruz bu seferkinde daha çok minigame ve zorlayıcı minigame ler var ve oyuna yeni başlayan yaada başlamayan arkadaşlar için savaş yerine...
  2. 98IamLegend98

Herobrine'den Korkmayın Yeter!

sıkıldım 2x
  3. 98IamLegend98

bide yolomanı sarı bücürü yok etme zevkinden geçirmeye çalışırmısın sarı bücürümüde karışıyo ben emekle yapmışım diye ben durdurmaya çalışıyom durmuyo sen denermisin bi :D
  4. 98IamLegend98

Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

hayır sen kavgacısın niye sarı bücürü sevmiyorsunki niye onu kapatmaya çalışıyorsun o sadece benim emekle ümitle yaptığım bi skindi sen onu kötülüyosun! insanların hakkını yemeye hakkın yok ve niye seni etiketledimki al gerçek herobrine! meb iddia ediyor!
  5. 98IamLegend98

assdadahdudyffdshgjsd:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  6. 98IamLegend98

Bak gerçek herobrine modsuz beta falanda değil bildiğin forge siz 1.6.2 kendim çektim kendim gördüm :DDDDDD
  7. 98IamLegend98

yaptığım süper adminlerin favorisi bi skindi ama @Todeskeks ve @yoloman işi bozdular kavga çıkarttılar adminler o kavga yüzünden siteye girmez oldular ama ben premium için para biriktiriyom premium alınca kullancam onu ve tekrar ortaya çıkcak efsane skin
  8. 98IamLegend98

GARİP OLAY

gargamel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  9. 98IamLegend98

Minecraft Açılmıyor Acil Yardım!

bu kadar kırıcı olmak zorundamısın? belki adam minecraft delisidir
  10. 98IamLegend98

Bunu Diken Oyuncu Kör Oldu!

yani hesabını kaybedip yeni hesap açıp gerçek hesabını istediğinde banla tehdit edilen biri değilmi ? :( bende öyleyim dostum hep tehdit ediliyorum gerçek hesabımı ararken :(
  11. 98IamLegend98

tamam ay pardon post kasmayalımı tamam dicektim düzeltiyorumm
  12. 98IamLegend98

admin benim user sensin mod ise ikaan
  13. 98IamLegend98

yeter artık geberdim katlanamicam sana
  14. 98IamLegend98

tetsuooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo minecraft logosunun yanında bu yazıyodu :D
  15. 98IamLegend98

bana inandığın için teşekkür ederim çünkü ben kandırmadığım süreçte inanmıyolar :(
  16. 98IamLegend98

a o kardeşimin hesabı benim hesabımı banlatmak istiyo
  17. 98IamLegend98

bunu nerden buldun beni tanıyonmu ki cevap veriyon ?
  18. 98IamLegend98

Bu ne şimdi ?

bende minecraftmodları.com dan indirmeye çalışıyodum link tl ye gidiyodu ordan yaptımmı turbobite ordan bna bişi indirmeden ***.com açıyo indiremiyodum sağol :D
  19. 98IamLegend98

öyle bi amacım yok :D sadece kardeşim geldi gıcıklık olsun diye todeskeks yazdı ben ne kadar silsemde yine yazdı dayanamadım bıraktım yazdı cevapla dedi :DDDDDDdd