Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

ocak yapımı ve pişirme rehberi

orası mutfak değil kardan adam yardım ediyo ama evim evim köy evide fırını oraya koydum mutfak yaparsam oraya koycam o tavuklar ahırda ahır yaptımbak senin için seni elmas taçlı kralken yaptım bak aslında sarı bücüründü ama kopyalayıp seni yaptım
  2. 98IamLegend98

güzel olmuş gülmekten öldüm ben sandalye kullanmıyom koltukdayım o yüzden bişi olmadı sandalyede olsaydım sandalyeyi kırdım dicektim :D
  3. 98IamLegend98

:D :D sana bayılıyorum :D bunlarla dalgamı geçiyosun yoksa şakalaşmak içinmi gerçeği söle kızmıcm
  4. 98IamLegend98

sarı bücür

yeter artık ben bıktım ******* etçem şimdi bakama önce karakterimi ******* ettircem minecraft spideryasin ailesi yaşam ağacını lava at yok atma henüz her şey erken!
  5. 98IamLegend98

sarı bücür

kazanmıyomusunuz? ben sizi para kazanıyo sanıyodum size acıyorum adminlerim
  6. 98IamLegend98

sarı bücür

ama sarı bücür minecrafttürk ekibinin en sevdiği skin. Ve kavga istemezler hiçbir konuda. O yüzden ban yada uyarı puanı atmakta özgürler üstelik Din, Ve siyası tartışma çıkarıyonuz :S
  7. 98IamLegend98

sarı bücür

aynen nolur @craft_man ve @Oxuruk SBKD olarak resmen hakaret ve kirlenme yiyoruz
  8. 98IamLegend98

sarı bücür

y gülen yüz fışkırmıyo kavga fışkırıyo
  9. 98IamLegend98

sarı bücür

yeter artık kavgayı keselim bücürü sevmeyenler gitsin başka bişiler yapsın bücürü sevenler burda kalsın kavgayı kesin ya
  10. 98IamLegend98

sarı bücür

o luqid kendi editledi minecraft skin worlddan banada attı
  11. 98IamLegend98

sarı bücür

yawww keselim bu kavgayı yaww siz gidin kendi konunuzu açın orda ünlü olun yaw
  12. 98IamLegend98

sarı bücür

sanal dünya vatanı diyom ben