Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Pluginler

Arenanın alanını seçtikten sonra /sg createarena yazmadan önce //expand vert yaz..
  2. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Hiç bakmadım ki :S Ben sadece işime yarayana bakıyorum işime yaramayan umrumda bile olmuyor :S
  3. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Gökyüzünü o veriyor suyu o veriyor (tamam su sayılmaz :C ) aklıma gelmedi gerisi bakmam gerek :C
  4. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Unity assets store ve ayrıyeten unity ile gelen hazır asset'ler var ^^
  5. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Ubisoft'u sevmem. Ben de unity kullanırım ama baktığıma göre yaptığınız oyun hazır assets ile. Diablo 3 yaparım unity ile. İstersen al sana bu da anlatımı; http://www.youtube.com/playlist?list=PLaKASd7MJVnzlqFAnOndK4gJ2aXp--23J Bu da gta...
  6. Salturbone

Mobil ödeme ile nerden premium alıcağım?

Alanlar var. Ayrıyeten level.tr den de alabilirsin ;)
  7. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

DirectX diye bir şey var. 3D yi bu sağlıyor (Gerçi OpenGL de var ama boşver onu). Neresini kafamdan uydurmuşum araştır öğren onu da mı ben söyleyeyim ? Unity oyun motoru olabilir. Ama her şeyi hazır. Her türlü programı destekliyor. Her türlü kodu destekliyor. Her şeyi bıraktım...
  8. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Bunlar hep illuminati oyunları :S Ben de mod yaptım ama pek bir şey değiştirmiyor :S Zaman kaybı olmaz. Emeğini hissedersin. Unity ile hazır directX kodları kullanmak kolay. O 3d Kodları sen yaz bakalım ?
  9. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Herhangi birine bunları kanıtlasaydın inanırdım -_- Ancak şu anki durumunda unity olmadan bir şey beceremezsin -_- Gerçi program yaparsın ama oyun yapamazsın -_-
  10. Salturbone

Yeni Skin Hoş Gelir !

Hello Friends ! Kendime yeni bir skin yaptım ve paylaşmak istedim. Ayrıntılıca incelemek isteyenler için: http://mcss.me/MisterKadir 3D: Png: Ve evet bacaklarındaki o şeyler ateş (en azından ateş olsun diye yaptım :S) %99 Ben yaptım :P (ŞOTOFOK SKILLS OP :S) İyi forumlar...
  11. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Parkur -_- Open world bir oyun yapamazsın. Hikaye veremezsin. Görevler koyamazsın. En önemlisi; Unity olmadan hiçbir şey yapamazsın ! Java yeter dursun o kenarda :S
  12. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Tamam hadi yap -_-
  13. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

12 yaşındaki birinden ne beklersiniz ? Onu yapamayan da var. Mesela sen :olgun:
  14. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Bkz. Grand Theft Pizza Delivery 2 kişinin (ikisi de 12 yaşında) yaptığı bir oyun , kickstarter'dan 800€ bağış aldılar ve şu anda oyun greenlight'da.
  15. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Amerikada yapmışlar imkansız değil. Yeterli destekçi ile steam greelight'ı geçmesi mümkün.
  16. Salturbone

Kanal Fragmanım

pc'ni yenile :S O ekran kartı çok oyun açmaz :S
  17. Salturbone

Kanal Fragmanım

Berbat :P 4 gb ram ve en az i5 işlemci şart yoksa o işlem yapılırken başka işlerle de ilgilenemezsin ve inanılmaz uzun sürer (1 saat 11 saniye yapıyor :S)
  18. Salturbone

Kanal Fragmanım

yaz bakalım.
  19. Salturbone

Kanal Fragmanım

hayır iyi bir işlemcin yoksa saatlerce sürer ama :'(
  20. Salturbone

Kanal Fragmanım

Zamanına iyi şanslar dilerim :)
  21. Salturbone

[Soru] Biraz Kafa Yorabilir :) [Soru]

Sence ? K013 cihazımdan gönderildi
  22. Salturbone

Ama yerine diger olacak tablet duzeltmis :S K013 cihazımdan gönderildi
  23. Salturbone

Sag ust kose bos kaldi :P K013 cihazımdan gönderildi
  24. Salturbone

Bu problemin cozumu yok. Boyle bir sey ancak bir tarafi tek, ama tarafi cift sayi birim uzunlukta olmalidir ;)
  25. Salturbone

Oyunlarım yüklü olsada yükleme gerekiyor

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3008270