Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

bunu unutma ki her zaman kendini profesyonel göstermek isteeyn mesela birine wolfteam da ölünce onu öldürene derki ya hile yapıyosun ya diyip sinirlenip çıkar öyle olanlr adamlara "ezik" der oysaki onlar "ezik"tir
  2. 98IamLegend98

sizin kavganız yüzündende olaydaki adminler konuşmaz oldu bize hiç cevap göndermiyo işi siz bozdunuz
  3. 98IamLegend98

büyütücü 2. çıktı nethere gidiyorsunuz!

ka ka demek istedim normal dersek siliyoda *** yapıyo
  4. 98IamLegend98

lütfen kavga etmeyelim altta sarı bücür benim /mute sarı bücür 10000 100000
  5. 98IamLegend98

♪ 'Cube Land" -Türkçe Altyazılı

ama sonucunda yanlış yere konu açma yapıyosun ve sonucunda ceza puanı kazanıyosun
  6. 98IamLegend98

hem ben o köyü modla patlattım!!
  7. 98IamLegend98

köyü patlatmamın sebebi savio nun dediğidir istersen konuşmaya bak savio yu kurtarırken sana okuyorum: köyümüzü harap ettiler işte bu lüften konuyu sadeleştirmeyelim
  8. 98IamLegend98

moralim bozuk kavga çıkartmak istemiyorum sen istediğini de ama sevenler sever sevmeyenler sevmez hem 5.bölümünde kale olcak spawner lar olcak 3 kişlik advanture olcak sen ne diyosun be kardeşim :)
  9. 98IamLegend98

Gölge Adam

aynen korkutucu olur :D kimse seni gebertmez gebertmeyede korkar çünkü(oo bu adam skini tehllikeli gibi görünüyo heralde kendiside tehlikeli bulaşmiyim buna ) der :D
  10. 98IamLegend98

peki bi sandığın içine Kæka koydum gördünmü :D
  11. 98IamLegend98

doğmassın çünkü 3.bölümde olcak o
  12. 98IamLegend98

o adam 10 diyo ama beni küçük düşürmek istiyo pnp aslında 14 pnp
  13. 98IamLegend98

yok la :D ben bazı çöp adamlarımı çöplükten çıkmış gibi çiziyom kazayla :D
  14. 98IamLegend98

oke o zaman konuşma başlattan konuşuruz mod konussunda ufacık bi sorunum var önce büyütücü 3 çıksın hele o forge yi düzeltiriz senle sana sorarım ne yapçam diye çünkü büyütücü 5.bölümde too many items ve too much tnt moduna ihtiyacım var bi hats modunu yükledim forge anında çöktü tüm modları...
  15. 98IamLegend98

Gölge Adam

bunu arkadAŞlarınıza sinsi şakalar yapıp korkutmanız için yaptım :)
  16. 98IamLegend98

olur güzel bi fikir kabul ediyorum ama ben premiumsuz sw açamıyorum not defteriyle aç yazısı çıkmıyo maalesef :( birisinden almıştım şifresini değiştirdi sen sw i açsan? ve ben multi den haritayı saves dosyasında bulmıyorum hiçbir zaman :( skype veririm ama konuşmadan ama sesli konuşmak yok ona...
  17. 98IamLegend98

o bi dalga geçme değildi şimdi ağır bi küfretçem ama küfür yasak diye etmiyorum yoksa çok ağır bi küfür ederdim sen yanlış biliyosun oxuruk bana mesaj atmıştı o sarı bücürü yaptığım zaman şöyle bir mesaj attı: Dostum sakın yanlış anlama sadece yazdığın şey çok hoşumuza gitti.Çok şirin olmuş.O...
  18. 98IamLegend98

Gölge Adam

Oyunda gölge gibi dolaşıp arkadaşlarınıza sinsi şakalar yapmak ister misiniz ? o zaman bu skin tam size göre! madende çok iyi kamuflaj olunur hatta belki moblar bile sizi fark edemez :) öncelikle skini yükleme link verelim linke "apply to minecraft now" diye bir şey yazıyor ona tıkılcanız sizi...