Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

sarı bücür

arkadaşlar 2.skin çalışmam ve sarı bücür şöyledir çok komiktir onunla oynamaktan çok zevk alacaksınız hele online oynadınızmı herkes skininize hayran kalır işte resmi: apply to minecraft now '] [/URL]apply to minecraft now ve indirme linki: Tıkla Ve İndir bir beğeniyi çok görmeyin :örümcek...
  2. 98IamLegend98

Havalı Çocuk

mcedit çalışırsan o zaman dünyadaki tek en güzel skini yapan türk olursun
  3. 98IamLegend98

Harika Seed 1.6.2,1.6.4

yardım eddiğin için teşekkür ederim
  4. 98IamLegend98

Harika Seed 1.6.2,1.6.4

deneme yapıyorum minecraftın ana sayfası için tıkla!oldu :örümcek:
  5. 98IamLegend98

Harika Seed 1.6.2,1.6.4

evet video yaptın ya orjinal linki nasıl öle yapıyosun diyom
  6. 98IamLegend98

Harika Seed 1.6.2,1.6.4

hani seni biyere gönderiyo ya o link onları normalda örneğin forum.minecraftturk.com iken nasıl tıkla ya çeviriyosun öle
  7. 98IamLegend98

Minecraft Detaylı Mob Bilgilendirmesi

çok yararlı teşekkürler bende iskeletler niye zombiye saldırıyo hatamı olmuş diyodum :Dgoyunu yazmayı unutmuşun ekle:creeper:
  8. 98IamLegend98

Tam sürüm ve Demo arasındaki farklar

örneğin PC gibi sürelimi yoksa multi mi oynayamıyoz ne
  9. 98IamLegend98

ocak yapımı ve pişirme rehberi

merhaba arkadaşlar yeni(noob)ler için bişiy pişirme rehberi öncelikle nasıl ocak yapacağımızı öğreneceğiz öncelikle odun toplayıp crafting table yapıyoruz çalışma masası yani şudur bir odun kesip e ye basıp envantere girip orda yapım var sonra meşe tahtası çıkcak alın çıkan hepsini oraya...
  10. 98IamLegend98

Domuzların intikamı!!!Gif.

eğer abimden 100 puan kazanırsam half life ve garrys mod yüklicek :) bende yapmış olcam yani half life 2
  11. 98IamLegend98

Harika Seed 1.6.2,1.6.4

linkleri nasıl değiştiriyosun
  12. 98IamLegend98

Yardım Slime/balçık Topu

bak eğer F3 e bastığında y yeri 5 i gösteriyosa katman kayasının 5.katındasındır ve ışıklı olcak heryer uzun olcak tavan iyice kaz kazamadığın kadar ama tavanı kaz yakınındada maden olmamasına dikkat et ;]
  13. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

mağaraya ne çok uzak ne çok yakın olmasına dikkat ederim mağara var yakınlarında evimin ve genellikle ev yapmakla uraşmam kendim gamemode e geçip bi köy bulurum köydeki bi evi bulurum gamemode yapıp yada zindan bulup bu sefer öle oldu demir kapı yapıp düğmeyle girip çıkarım çünkü köylüler...
  14. 98IamLegend98

Yardım Slime/balçık Topu

katman kayasının 5.katında bulunurlar hiç maden olmicak ve çok aydınlık olcak öle oraya kadar kazarsan o zaman gelirler ama yakınlarda maden olmicak dediğim gibi ve ışık dolu olcak mesel süper düzü seçersen 5.kattasındır o zaman barışçıl moddaysan çıkmaz süper düz de barışçılda olmican öyle...
  15. 98IamLegend98

craft_man kafası

16. 98IamLegend98

En Sevdiğiniz Mod

galacticraft shape shifter clay soliders necromancy
  17. 98IamLegend98

server sorunum

arkadaşlar ben P.E ye androidden giriyorum bazen ama multi oynayamıyorum nasıl oynarım
  18. 98IamLegend98

server sorunum var çözene serverde adminlik vercem parasız

atsam dedin ya aklıma bişi geldi bak sen 1.6.4 indir bukkit server aç bana devret özelden ok ?
  19. 98IamLegend98

server sorunum var çözene serverde adminlik vercem parasız

kuramadım yaw iş battı bende server.bat falan çıkmıyo formattan önce açsaydım olcaktı ama formattan sonra (cinsel bi yerimizden çıkan bişi erkek kız dahil o yüzden yazmıyorum) gibi oldu yeni bilgisayar alırsam belki açarım yada tekrar format atarsammmm
  20. 98IamLegend98

craft_man kafası

oxuruk? sen yetkilimisin burda ben seni video koyan kızıltaş rehbercisi sanıyodum :D
  21. 98IamLegend98

craft_man kafası

3d yani heykel olarak yapabilirim creative sw aç özelden ip ver 1.6.4 sürümü ama senin 1.6.2 launcherse sorun yok çünkü benim launcher tüm sürümlere girebiliyo beta dan sonrakinin hepsine hangisi aç creative gireyim göstereyim
  22. 98IamLegend98

craft_man kafası

oluyo eğer sw açabilseydim o zaman seni davet ederdim gösterirdim