Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Bir Ekip ! [The Blood]

Erkek kardeşi kanı için kaçırılıyor. Ayrıca örnek istedim. Hayal gücünüze bağlı istediğiniz şeyi yazabilirsiniz.(İstediğim hikaye dışında -_-)
  2. Salturbone

Bir Ekip ! [The Blood]

Ya hikazyenin devamını getir demedim ??? Hayal gücünün marifetlerini koy dedim !!
  3. Salturbone

Yardım - Skin Tonlama

"Minecraft Skin Shader" yaz ankıl gugıl a bulursun zaten :D
  4. Salturbone

Yardım - Skin Tonlama

shader ekleyeceksin kısaca :D
  5. Salturbone

Bir Ekip ! [The Blood]

Senaryo gibi bir şey olacak. Örnek olarak şöyle; Çimler yemyeşil, ağaçlar yeni tomurcuklanmasına rağmen birkaçı beyazlar içine bürünmüştü bile. Bir bulut kalbe benziyordu, her yer çiçek tarlaları ile doluydu ! Hem de neredeyse her çeşitten ! En fazla ise Güller ! Omis gibi kokuyu içime alınca...
  6. Salturbone

Galaxy S5 VS Galaxy Note 4

İphone'un havası başka ancak şu anda en kullanışlı olanı bence IPhone 6, uzunluğu sayesinde daha çok kapsama alanı, ele sığabilir, ve geri kalan diğer şeyler vs...
  7. Salturbone

Hangisi ?
  8. Salturbone

La didim ya BF4 oynamıcam diye. İnternette dolaşıcam. Arada Sıkılırsam Subway Surf veya RealR takılırım...
  9. Salturbone

Zenfone 4 düşünüyorum aynı Vodafone 785 gibi ve bu telefon annemin olduğu için minik deneyimlerim var eeehhe :D
  10. Salturbone

Arka kapağı çok hassas olmasa onu kullanmak isterdim ^_^
  11. Salturbone

Para tuzağı olmaktan ziyade elime çok hafif geliyor, düşüreceğim diye korkuyorum -_- Bu yüzden ağır cihazlar her zaman tercihim ^_^
  12. Salturbone

S5 kanımca daha iyi. Gerçi Samsung asla tercih etmem ama insanların tercihleri beni pek ilgilendirmez ^_^
  13. Salturbone

Gidip Battlefield 4 oynamayacağız herhalde <_< Görebileceğin en kaliteli android oyunu S5 bile çalıştırır. Hem parana yazık etmemiş olursun. Sürekli de oyun oynayacak değilsin ya ? Android sürümü yükseltilebilir. Selfie mi çekileceksin adamım ?
  14. Salturbone

3. bir seçenek geçerli değildir ^_^
  15. Salturbone

Online mode felaketi

Hangisi o_O
  16. Salturbone

Online mode felaketi

.bat dosyasında kullandığın koddaki "-o true" kısmını sil.
  17. Salturbone

S5; -Daha kullanışlı -Ele Avuca Sığar -Daha Sağlam -Daha Kaliteli. Sırf ekran büyük diye laf geveliği yapıyorsun burada <_<
  18. Salturbone

Ruh bedenin neresindedir?

Ben sana atayızsın mı didim o_O
  19. Salturbone

Yani sorgulamayı seçiyorsun ?
  20. Salturbone

Galaxy S5 derim ve uzaklaşırım ^_^
  21. Salturbone

Fen :(

La 7. Sınıfmış neyin kafasını yaşıyorsun o_O
  22. Salturbone

Bir şeyi sorguluyorsan zekisindir/IQ seviyen yüksektir/Pratik zekan paha biçilemezdir. Şimdi sana soruyorum. Sorgulayarak doğruyu bilmeyi mi seçerdin ? Yoksa sadece sana söyleneni dinleyip başkasının kendi hayatınla oynamasına izin mi verirdin ?
  23. Salturbone

Hayatınız Boyunca Yaptığınız En Utanç Verici Şey(ler)

ve 500. mesajında benden alıntı yaptı o_O
  24. Salturbone

İşte bu yüzden küçükken daha çok sorgular ;)