Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Rainbow

Bir skin yaparmisim PMC cokermis :P
  2. Salturbone

Rainbow

PlanetMinecraft'da boşuna yer kapliyorsun bence;)
  3. Salturbone

IQ Testi

3satır olması bir şey değiştirmez. Hesap makinesi kollamışsın işte. Ayrıca MS-DOS kullanıyor olsaydık paraya para demedik bu oyun böyle açılır gibisinden.
  4. Salturbone

IQ Testi

Ya arkadaş gidip hesap makinesi kodlanmış ona kızıyorum ^_^
  5. Salturbone

IQ Testi

Hesap makinesinde stabil. Ayrıca bir bakıma renk kodu da diyebilir hex formatlı sayılara. Tabii doğru basamak sayısı olursa ^_^
  6. Salturbone

IQ Testi

La hesap makinesinin programla özelliği ile didim kafanız bassın azıcık.
  7. Salturbone

IQ Testi

Hex(onaltilik) olarak programla açıkken yaz bunları sonra önlük sistemden bak...
  8. Salturbone

Garry's Mod

Evet Emir abi steam adresini versene. Ya da direk ekle ^_^ bu arada sanırım garry's mod da subliminal mesaj var galiba canım çekti ^_^
  9. Salturbone

IQ Testi

Ben programlamayı kasıt etmiştim -_-
  10. Salturbone

IQ Testi

Hesap makinesi ile kontrol edebilirsin sefir
  11. Salturbone

IQ Testi

Hesap makinesi kullansaydım keşke. Peki dahilik bir soru: F12D78B sayısı kaç eder ^_^ 252893067
  12. Salturbone

IQ Testi

Evet :D Ama sorun şu ki kendi yaptığım soruyu çözemedim -_-
  13. Salturbone

IQ Testi

şefığ bılmış ben yanlış ypmışım eihih :D
  14. Salturbone

IQ Testi

şu soruyu doğru cevaplarsanız zekanız en az orta düzeydedir. 1+2-3x4:5=? hadi çözün :D
  15. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Hayır. Daha çok şöyle olacak: -Ben minecraft a para verdim orjinalim olsun diye. Bir de oynamak için işletim sistemi mi alacağım ?
  16. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Lua didiğimiz şey işte burada devreye giriyor cnms... Resmi bir kanıtı yok...
  17. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Ya da windows crack kullanımının daha da artması demek...
  18. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Daha çok para kazanmak ve onları sömürmek için üretmeye daha istekli de olabilir ?
  19. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Onlar için ayrıyeten kodlarlar sorun muymuş oda o_O Yanlız c++ ile minecraft 1.9.9 da bulunacak şeylerin yapılması 2-3 yıl kadar sürebilir. Bu yüzden şimdiden kenarda bir c++ sürümü bulundurmaları gerek ki Minecraft2 yi daha çabuk çıkarabilsinler...
  20. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Elbette olabilir. Ancak biliyoruz ki java sayesinde cpu'larımız çok zorlanıyor ve ömürleri kısalıyor. C++ ,Minecraft2 için en iyi seçenek olur.O kadar mob/kod kolay kolay işleyemez...
  21. Salturbone

Time Lord Deniz Anası !

3 noktanın devamı gelse ?
  22. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Bu arada gelsin diyen bir tek ben varım eheh :D
  23. Salturbone

Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Minecraft 1.9.9 dan sonra minecraft 2'yi tamamen C++ ile kodlayacakları kanaatindeyim. O kadar şeyi kaldırabilecek bir cpu dünyada var olmaz çünkü eheehe :D Kısacası Minecraft'ı bir devam gibi tekrardan kodlarlar ^_^
  24. Salturbone

Time Lord Deniz Anası !

Ağır yaralanma değil de ecel/yaşlılık durumlarında hücrelerini yeniliyor ^_^
  25. Salturbone

Time Lord Deniz Anası !

videoda gösteriyor biraz daha ayrıntılı bir şekilde. İlk saniyeler ve ilk gösterdiği canlı...