Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Bu arad afesatlığı bıreakıp şu saıyı 30 cm yap <_< Doctor gelip evrenin parçalanması için tardis'i patlattı. SON
  2. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Kadir 1 tonluk anti-madde üretip patlattı. Dünya yok oldu. SON
  3. Salturbone

Steam bilgisayara yüklemeden geri iade ?

Yok. Hepsi Tek bir noktaya bağlı. Bir ara ben de açmak zorunda kalmıştım internet hızı yüzünden... http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/616189106624800806/ şu sayfayı açıp sağ taraftaki "yeni başlık aç" butonuna tıklayarak destek alabilirsin. (Not: Link kendi konuma aittir...)
  4. Salturbone

Steam sunucularında oyunun yüklenip yüklenmediği/bilgileriniz/satın aldığınız oyunlar gibi birçok veri kayıt ediliyor. Steam'de bir sor (İngilzce olarak) yardım edemezlerse çaren yok :( Half Life mı iade edeceksin o_O
  5. Salturbone

Şu anda onu araştırıyorum ^^
  6. Salturbone

Şurayı bir oku derim ;) https://www.*********.com/haber/steam-siparisleri-iptal-etme-secenegini-getirdi
  7. Salturbone

(byBluera™) - Toplama Factions Paketi - Sizde Paket Oluşturun! - [1.7.X - 1.8]

Kim olduğumuzu bilsen böyle konuşmaycağının kanısına varıyorum. Eğer bir aklımız olmasaydı şu anda seninle konuşuyor olmazdık. Deliler gibi yollarda oradan oraya vururduk kendimizi. Asıl sen adabın takın. 3 yıldır pluginler ile uğraşıyorum. Bu kadar taraflıca yorumlar yapanı görmedim <_<
  8. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Japonya'da onları bir sürpriz bekliyordu. Kadir, Japonya'hükümetinden izin alarak hava alanına bir minigun yerleştirmişti. Uçaktan indikleri sıarada hepsinin kafasını gözünü değşti hua !
  9. Salturbone

Bu Modun İsmi Ne ?

Waila. Tabii hangi malzemenin hangi moddan olduğunu gösteren modu diyorsan. onun dışında bilmiyorum :(
  10. Salturbone

(byBluera™) - Toplama Factions Paketi - Sizde Paket Oluşturun! - [1.7.X - 1.8]

ClearLag ile NoLagg çok farklı işlevlere sahip 2 plugindir Bot saldırısı kalmadı. Crafbook gayet geniş kullanıma sahip bir eklenti. Anlayamazsınız... CreativeGates basit portallar oluşturmak için vardır. Bunu da anlayamazsınız...
  11. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

"Yürüyün gidin ulan !" dedi. anadol'a atlayıp uzaklaştı ^^
  12. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

İyi, Muhde ayağa kalkıp Kadir'in suratına bir tekme atar* Neden tekme atıyon lan !" der. O sırada serumu kolundan çıkar ve hızla Muhde'nin elinden kanlar çıkmaya başlar. Hemşire gelene kadar Muhde oracıkta can verir...
  13. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Abi neden hep 31 ? Fesatlık mı öyle mi denk geldi o_O
  14. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Hikayeyi buradan devam ettirebilir miyiz lütfen ?
  15. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Siyasi bir durum değil. Birileri bunları bilmeden ülkesi hakkında yorumlar yapmamalı...
  16. Salturbone

TEXTUREPACK'e MUZIK EKLEMEK | Yardim

Bir clock oluşturacaksınız. Bir komut bloğuna playsound komutu yazıp clack'u komut bloğuna bağlayacaksınız...
  17. Salturbone

Horror Town Alpha v1 [Korkunc Yeralti]

Fotoğraflar yetersiz. Korku havasını hiç vermiyor. Başarısız...
  18. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Ülkemizde her türlü maden çok rahat bir şekilde çıkarılabilir. Ancak dışarıya imal edilemez. Bağımsızlığımız için koyulan şartlardan biri bu...
  19. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Bir makinenin gerçek bir insan gibi çalışması için bazı komutlar verilmelidir. Bu komutlar makine ile iletilen verilerdir. İçinde en az 1 kutu demir parçası bulunmalıdır ki anlatığına bakılırsa bu teknoloji en erken 2030 yılında gelişebilir ;) Artık Canlı hücrelerden organlar üretmeye...
  20. Salturbone

TEXTUREPACK'e MUZIK EKLEMEK | Yardim

Bir clock sistemi yapıp komut bloğuna playsound komutu yazmak gerekiyor...
  21. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

O zaman nasıl organlarını deşiyoruz onu da açıkla o_O
  22. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

AlichosTR de beni öldürüp iç organlarım ile KadirBerk'i tekrar hayata döndürdü !
  23. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Türkiye uçağına atlayıp malikaneye geri döndüm. KadirBerk ise bu görevin kusursuzluğu karşısında 1 milyon pound ödül verdi. "Sonraki görevine kadar bunlarla yetinirsin sanırım ;)"