Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Yanlış oldu bu :D
  2. Salturbone

Little Blocks Modu - Özellikle Redstone Mühendisleri İçin Süper

Hastasıyız dede ! Takipteyim ;) Ve en çok sevdiğim de o şifreli kapı idi :D
  3. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Bestia hazırlıklıydı, keşişi o tutmuştu. Ve beni tuzağa çekmeye çalışıyordu. Elbette bunların bir tesadüf olmadığını anladığımdan yanımda birkaç paralı samurai ile gelmiştim. Bu kadar hazırlıklı olmadığı için savaş benim lehime gidiyordu. Sürekli çarpan kılıç sesleri tapınağın içinde...
  4. Salturbone

Duvar Kağıdı Arşivim - By KadirBerk

İlk gören de bizlerdik bunu senin bilgisayarında ^_^
  5. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Keşiş geleceği gördüğünü, ve karşılığında para istemediğini belirtti ve ardından Bestia'nın Tokyo'da Hosua(Salladım.) adlı bir sokaktaki apartmanda yaşadığını söyledi.
  6. Salturbone

Ben 1. olmak istediğimi belirtmedim. Tarafsız bir yorum yapmanı istedim. Tartışma çıkarmaya çalışma...
  7. Salturbone

Kişisel ön yargıları bırakıp tamamen tarafsızca bir yorum yapmanı bekliyorum...
  8. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

KadirBerk bana Bestia'yı bulup öldürmem için yüklü bir para teklif etti. Ben de onların verdiği silahlar ile ilk uçakla Japonya'nın yolunu tuttum...
  9. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Birden hepsi bana doğru yöneldiler. Önce bir zombi gibi yavaş hareket ediyorlardı. Ben de topuklayarak oradan uzaklaşmaya çalıştım. Sonra birden koşmaya başladılar. İçimdeki korku dayanılmaz şekilde artmıştı...
  10. Salturbone

Konudaki Duvar kağıtlarının boyutu 1920x1080'dır...
  11. Salturbone

Değişimli Hikaye yazımı

Vayyy ben de varım hikayede o_O Neyse devam edelim; Hemen atlayıp eve doğru yola koyulduk. Yolda yüzsüz (cidden yüzsüz) takım elbise giymiş bir adam birden arabanın önüne atlayıverdi. E tabii durur muyum, ezmemek için direksiyonu sola kırdım ve bir ağaca çarptım. Ardından gözlerimi hastahanede...
  12. Salturbone

Oh no... (Sosyal içerir)

Bu soruları yazanın kafası güzel sanırım ? Onun dışında cevap doğru hany ;)
  13. Salturbone

Merhaba forum arkadaşlarım ! Bu kez başka bir işe kalkıştım ve sizler için basit/küçük bir duvar kağıdı arşivi hazırladım. Şahsi olarak kendim de kullanıyorum. Tam 33 adet 1920x1080 çözünürlükte duvar kağıdından oluşan arşivimin boyutu ise 15,9MB. Özel sebeplerden dolayı turbobit'e yükledim...
  14. Salturbone

[İstek]Korunma Skripti

@ByNovem fikirleri devrede
  15. Salturbone

Minecraft'ta Yaptığınız En Büyük Fail

Yaptığım altından eve tnt dizdim. Çakmaktaşı ile yakınca yandığını bilmiyordum ve puffff...
  16. Salturbone

TEXTUREPACK'e MUZIK EKLEMEK | Yardim

her zaman çalışması için komut blokları devreye girer ;)
  17. Salturbone

AntiBugCommand V1.0 By Maruf61

***** dene ne bilim şimdi :D
  18. Salturbone

pack

Evet. resourcepack sayesinde müzikleri de değiştirebilirsiniz ^^
  19. Salturbone

pack

Hayır. Bunun için mod gerekli...
  20. Salturbone

Neyin en yüksek oranı ?
  21. Salturbone

pack

Cahil cahil konuşup sinirlerimi bozmayın benim <_< Elbette paint bile kullanarak yapabilrsiniz ancak 64x64 zorunlu değil. 4x4 texture pack bile yapabilirsiniz ^_^
  22. Salturbone

uygunsuz içerikler için bu kısaltma servisi kullanılıyor diye yasaklanmış. (Kendisi dedi)
  23. Salturbone

Açıklayın ! [Sohbet/Yarışma]

Göbek deliği üçgen olan biz bir nedenden dolayı çekildiğini sandığımız fakat @AlichosTR un her cevaba gelişme deyip bizi daha saçma şeyler yazdırmaya çalışmasıdır. .... .. . .. Bak açıkladım ver beğeni hack.exe'yi :D aha bende bulmuşam :D
  24. Salturbone

Programlama öğrenmek

Kesin benim konumdan sonra sen de java ile oyun yapmaya kalkıştın ^^