Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecraft Tarihinin En Çok Can Barı !

Effect`in adı absorption :)
  2. Salturbone

Minecraft Tarihinin En Çok Can Barı !

Bak bakim benim mesaja :) (Yukarıda)
  3. Salturbone

Kore

İlla ki skript e gerek yok. Minecraft`ın kendi komutları içerisinde böyle bir özellik var (1.7.2 den sonra eklendi). Gerçi kolay bir yöntemmiş zaten :)
  4. Salturbone

Skin By AtakanErmis 4

Al bunu kullan. Ben de kullanıyorum
  5. Salturbone

Craftingleri kapatma

Plugini bilmiyorum ama skript ile yapılabilir. on craft: cancel event Bunu notepad++ ile .sk dosyası olarak kaydedip Skript/scripts içine at. (Skript plugini yüklü olmalı...)
  6. Salturbone

Istek - Tamamlandı - Saodaki Gibi Evlenme Skripti - Version 1

Open inventory seçeneği sadece skript+ da var. SkQuery de yükle..
  7. Salturbone

Minecraft 1.7.10 ve 1.8 EULA'sı Sunucularda VIP'nin Sonu Mu Olacak?

Çok uzattınız. 1.7.2 ve altı sürümlerde sunucu açın. Her sürümde geçerlidir diye yazmıyor ya şartlarda :) Eula 1.7.10 ve 1.8 üstü için değil mi ?
  8. Salturbone

[İstek] İtem Hasarı Arttırma

SP deyken yapıp onu multide deneyebilirsin o zaman. Yada şu kodu dene: /give @p diamond_sword 1 0 {AttributeModifiers:[{Name:"generic.attackDamage",Amount:20,UUIDLeast:894654,UUIDMost:2872}]}
  9. Salturbone

Oyuncuların yazamayacağı komutları düzenleme

Anlattım başka çözümü yok...
  10. Salturbone

Yukarıda yazdığım kodları notepad++ a yapıştırıp komut.sk olarak kaydet. Sonra sunucuna skript pluginini yükle. Oluşan Skript klasörünün içindeki scripts içindeki tüm dosyaları sil ve komut.sk yı içine at.
  11. Salturbone

en basit yoldan olacak şeyleri neden zorlaştırasınız ki ?
  12. Salturbone

notepad++ a bu kodları yaz ve komut.sk olarak kaydet on command /pl: cancel event on command /plugins: cancel event on command /ver: cancel event on command /version: cancel event on command /me: cancel event on command /?: cancel event
  13. Salturbone

Renkli Yünlerin Kodu Neydi

Bari doğru söylesen. /give nick item miktar hasar
  14. Salturbone

Dizüstü Bilgisayarımın Aşırı Isınma Sorunu

Benim abimde 3 harici fan var dizüstünün altına yerleştirip çalıştırıyor sabahtan akşama kadar hiç ısınmıyor :)
  15. Salturbone

Plugin Turkcelestirme [Zor]

plugin.yml deki aliases kısmını değiştireceksin...
  16. Salturbone

Class dosyasında yazan kodları eclipse de kullanabilirsin ancak class dosyasını asla eclipse`ye ekleyemezsin...
  17. Salturbone

Çünkü atamazsın.
  18. Salturbone

Çalıp da kullanırsa zaten yasal işlem başlatılır ?
  19. Salturbone

Evet. Emek hırsızlığına girmesi mümkün. Mesela sen bir şey öğrenmek istiyorsun ve o öğrenmek istediğin şeyin anlatım yok, sadece o .class dosyasında var, öğrenmek için de olsa bakmaz mıydın ?
  20. Salturbone

Jar dosyasındaki plugin.yml yi açtığında aliases kısmını düzenlemen gerek. .class dosyalarına ise jd-gui ile bakabilirsin.( @byMasterTurk çaldım !)
  21. Salturbone

Java - Hesap Makinesi Vol.1

Merhaba arkadaşlar ! Bu konumda size kendi yaptığım hesap makinesini paylaşacağım. İlk açtığınız anda anlayacağınızdan eminim.. https://www.mediafire.com/?x74lfvnuursxx44 Bu dosyayı indirdikten sonra sağ tıklayıp buraya çıkart deyin (en üstteki buraya çıkart seçeneğini.) Eclipse`in proje konumu...
  22. Salturbone

Evet bulmuşsunuz :)
  23. Salturbone

Bu da neüy!?Raft 0.1 - Yeni Bir Oyun

Bunu sen mi yaptın ? Eğer sen yaptıysan javaya dönmen iyi olmuş :) (Sana söylemiştim !)
  24. Salturbone

Chunk format yazarak bulabilrsin. Biraz aşağılara inince tıklanabilir bir attribute linki var. ona tıklayınca olası tüm attributeları gösteriyor. Hemen onun üzerinde de item`a ekleyeebilmek için bir örnek var. Attribute Modifiers bir plugin değil. Oyunda bulunan bir NBTTag