Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Hiç sevgilisi olmayanlar gelin

Beni seven var ama ben kimseyi sevmiyorum kafa dar 2 kişiye yer yok :D
  2. Salturbone

-Ain't Ne Demektir (İngilizce)-

ain`t = ai not peki ai ne ?
  3. Salturbone

Kızıltaşta Ustaysan Yardımına İhtiyacım Var :( !

@DenizDemirhan yardım et şuna ben doluyum :D
  4. Salturbone

[=Bir Paradoks, ve Gerçek Zamanın Hangi Dilim Olduğunu Buldum!=]

Ben bunu görmüştüm.Sen farkedemeden oraya 1 çikolata ekliyor (Bu yanlış :D) Aslında o kesimle oraya uyuşması imkansız...
  5. Salturbone

İPTAL [Yarışma] En İyi Minecraft Çizimi

Çok varmış o zamana kadar çok güzel şeyler yapılır :D Her katılım olduğunda etiketle unutmayayım :D
  6. Salturbone

MythicMobs Plugini EpicBoss'un Gelişmiş Versiyonu

Bu plugini hiç anlayamadım. Sürekli dolaşırken görüyordum. Anlatım için sağol ama benim işime yaramadı :(
  7. Salturbone

Otomatik Summon Kodu Oluşturucu [Resimli Anlatım] (Summon Code Generator)

Daha önce görmüştüm... Ama emeğe saygı o fotoları çekmek anlatmak fln :D
  8. Salturbone

Minecraft 1.8'de Mob'lara gelecek özellikler

Biraz ciddiye alın...
  9. Salturbone

İskeletler kemikten oluşuyor...
  10. Salturbone

Creeper Yaz eğer bir arkadaşı patlayacaksa oradan uzaklaşır. Kurtlar iskeletlere saldırır (Mantıklı.)
  11. Salturbone

ender silverfish değil. endermite.
  12. Salturbone

Eklenti(Plugin) Yazım Rehberi | Temel Bilgiler - Metodlar - Kodlar - Dedektörler - Eclipse Kullanımı

Fazladan bir ayara gerek var mı ? craftbukkit`ine yönlendirdiğim sunucuda bile çalışmıyordu çünkü...
  13. Salturbone

Eklenti(Plugin) Yazım Rehberi | Temel Bilgiler - Metodlar - Kodlar - Dedektörler - Eclipse Kullanımı

Java dosyası olarak nasıl kaydedeceğim öyle yapınca oluyor mu ?
  14. Salturbone

Uzayda Yasam Haritasi Solar Survival Gibi Benim Yapimim +Link + Resim Konuya Gel

Solar survival :D Ciddiyim çok benziyor... Harita iste daha geniş kapsamlı olsaydı daha yi olabilirdi...
  15. Salturbone

Minecraft Duvar Kağıdı vol.1 By RedShock ! [Cinema4D]

kendin istersen yapabilirsin çok zor bir şey değil :D Kordinatlar? Yeri değişince nasıl boyut da değişiyor ?
  16. Salturbone

Minecraft Duvar Kağıdı vol.1 By RedShock ! [Cinema4D]

İkisini aynı ölçüye nasıl getirdin ? (2M=Steve`nin boyu) Bu arada çok güzel olmuş...
  17. Salturbone

Kardeşini Kurtar *-* Adventure/Puzzle/Parkour/Quiz [LİNK + RESİMLERİYLE] Konuya Gel

Euro ne ara değişti ?şu an 56,72 TL tutuyor.
  18. Salturbone

Ben çözdüm (Ben çözmedim birine daha sordum :D) ama yinede teşekkürler...(Kodlar doğruydu...)Birde nasıl kaydediyoruz ? Kaynak koduna bakabilir misin yanlışım var mı ? package me.kadirberk.zehir; import org.bukkit.command.Command; import org.bukkit.command.CommandSender; import...
  19. Salturbone

Droshe | Yeni Avatar | Yapımcı: Cazza144 (Batu)

evet orası doğru :D
  20. Salturbone

Harita nasıl yapılır?|Tüm Detayları ile bir konuda|Çok kapsamlı konu|byDarqKnife

Yararlı. Ancak item kodlarına oyundan da bakılabilir F3+H kullanarak... effect komutu hakkında yanlış bilgi vermişsin. /effect <kisi> <effect-id> <süre> <Seviye> şeklindedir. süre aynı zamanda seviye yerine geçmez...
  21. Salturbone

Droshe | Yeni Avatar | Yapımcı: Cazza144 (Batu)

7. Basit şeyler bunlar C4D ile en fazla 1 saatini alır...
  22. Salturbone

- :( -

Haaaa... O zaman sil baştan kur steam`i :D