Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3d çizimi yani bizim görüntümüze benzesin adam. Ve lütfen ama lütfen multiplayer...Demek istediğim multiplayer dosyası olsun en azından arkadaşlar ile oynayabilelim...
Unity 3D. Bi ara denemiştim. Anlatımdaki gibi şeyler dışında bişeyler yap. düşman koy. ve mümkünse multiplayer destekli olsun...
Ve adamın doğru düzgün 3d çizimi...
Senin ssorunun için ise zaten çok farklı çözümler var. genellikle oyuncular shift tuşuna bastıklarında isimleri görünmez... Plugin ise malesef bilmiyorum :(
Hub essentials.
Bazı insanlar youtube da gördükleri şeyleri burada paylaşıyor. Yani (ç)alıntı yapılıyor...
Biraz hayal gücü olsa insanda komut bloğu bile olmadan çok güzel şeyler yapılabilir...
biraz izlersen anlarsın. 1.5.2 launcheri ile yüklüyorum minecraft dosyalarını ondan sonra launcher ile giriyorum...Kısaca oyunu sil yeniden yükle işte...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.