Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Beyler Higaye Yapıyoh

yerde bir sopa buldu
  2. Salturbone

Beyler Higaye Yapıyoh

Bana baktı korkup kaçtı :D
  3. Salturbone

Üstteki üyeyi herhangi bir sebepten banlıyoruz.

Yazdığını sildiği için ban ! Nasıl telaffuz edliyirdu ?(Lütfen Yanlış Anlama)
  4. Salturbone

Snapshot Sunucu Nasıl Açılır ? (Resimli Anlatım)

Yandex Kullanmıyorum arkadaşlar.Yüklü Kalmış.Yorumlarınız için teşekkürler.
  5. Salturbone

Beni Banladığı İçin Ban !
  6. Salturbone

Üstteki Üyenin Nick'ini Oku

BiEsTigit
  7. Salturbone

Snapshot Sunucu Nasıl Açılır ? (Resimli Anlatım)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi snapshotlar için birçok map yapılabilyor . Şimdi bu maplarda Çok oyunculu nasıl oynayacağımızı resimli Olarak anlatacağım.(Aralarda yazılar var dikkat ediniz.) Öncelikle bu siteye giriyoruz : https://mojang.com/ Biraz Aşağı indiğimizde ise şöyle biryerle...
  8. Salturbone

Altındaki Kullanıcıya Minecraft Hakkında Soru Sor

Benim Kastettiğim böyle değildi ama güzel bir yöntem.Ben execute komutu ile altımıza barrier koymaktan bahsediyordum(Anlaşılcak bir şey değildi boşver).Senin Soruyu Cevaplayamayacağım o yüzden o sorudan devam . Minecraftta speed potion II nasıl yapılır ?
  9. Salturbone

Adını Dinnerbone ya da Grumm Yaparım.Komut ile göstermek gerekirse /summon Sheep - - - {CustomName:"Dinnerbone"} (Senin Cevabın Doğru :D) Survival da modsuz pluginsiz (Vanilla) Nasıl Uçarsın veya kendini uçar gibi...
  10. Salturbone

Bi ara mor kıyafetli olanları kız zannederdim.Olabilir :D Alttakine /summon Ozelot - -1 - {CatType:2f,Attributes:[{Name:generic.movementSpeed,Base:0}],ActiveEffects:[{Id:14,Amplifier:3,Duration:100000000,ShowParticles:0}]} Bu Komutu Yazınca Nasıl Bir Ozelot Çağırılır ? (Cevaplayacak yok mu...
  11. Salturbone

Kendim Oyun Yazmaya Çalışırım :D Oyunda limon olsun ister miydin ? :) )))))))))
  12. Salturbone

Yardıma ihtiyacım var

Aslında Plugine ihtiyacın yok. Vanilla (Sade) minecraftta da yapılabilir(Böyle bir Konu`m vardı). Ancak Epic Boss gibi pluginler serverlar için en ideal olanıdır. Denemende Fayda var.
  13. Salturbone

Oyunun İlk Sürümü : old-alpha rd-132211`dir. Deniz.(Eğer Farland bekliyorsan 32 milyon metre demeliydin :D) Alltakine Sorum: Craft edilemeyen Item lar nelerdir ?
  14. Salturbone

2 Eylül 2012 De Kayıt Olduğun İçin Ban :D
  15. Salturbone

3 Tahta 4 Kırıktaş 1 demir 1 redstone dust (Sorumun Cevabı Wither Skeleton Olacaktı.) Alttaki /summon Ozelot - -1 - {CatType:2f,Attributes:[{Name:generic.movementSpeed,Base:0}],ActiveEffects:[{Id:14,Amplifier:3,Duration:100000000,ShowParticles:0}]} Bu Komutu Yazınca Nasıl Bir Ozelot Çağırılır ...
  16. Salturbone

Snapshot 14w11b Şu Komutu Yazınca Ne Oluyor ? /summon Skeleton -1 -1 -1 {SkeletonType:1b}
  17. Salturbone

Kar temizleme

Oyuna gir kar yağmamasını istediğin yeri seç ve şu kodu yaz. /setbiome jungle(2 slash da olabilir.)World Edit Yüklemeyi Unutma :D
  18. Salturbone

Yardım Lütfen!!! 1.7.2.

Bazı pluginlerden anlıyorum.bi ara 1.5.2 sw açmaya çalışmıştım (Tek Başıma).Az Çok anlıyorum diyebiliriz. Ama seçim sana kalmış.
  19. Salturbone

Yardım Lütfen!!! 1.7.2.

EpicBossRecoaded Plugini işine yarar.Config dosyasının üzerinden yeni boss lar oluşturabilirsin.İlk yüklediğinde ZombieKing Adında bir zombi ile gelir.
  20. Salturbone

Tek Bloktan Ev (En İyi Versiyon !)

Tek Bloktan Ev En İyi Versiyon ile Karşınızdayım.(Görünmez Yazı Vardır)Abone Olmayı Unutmayın!
  21. Salturbone

[İtem'a Sağ Tıklayınca Warplara Gitme Plugini] Neydi ? {Soru}

Vshop . Kullanımı da kolaydır youtube`a yazsan bulursun.
  22. Salturbone

Yardımmmmmmm

snapshot ları aç sonra oynamak istediğin snapshot ı seç.
  23. Salturbone

Güncel Oyun Önerin

DmC,Hitman Absolution,AssasinsCreed4:Black Flag
  24. Salturbone

Güncel Oyun Önerin

oyun türünü söylersen bulmamız kolaylaşır
  25. Salturbone

Bakire Cadı RPG MAP[Advanture Map] Türkçe [Part 1]

Mapa girip /gamerule commandBlockOutput false yaz. Kısaca yanda çıkan bu yazılar olmamış .