Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Davet Konu Güncellendi! / +2000 ÜYE - [Discord Türkiye'nin En Büyüğü] | Atomart Sanat & Anime & Etkinlik Topluluğu

yienim şimdi gidip konulara boj boj mejaslar atacan anca öle. yogsa yabmıolarmıs
  2. Salturbone

Yardım Oynayabilirmiyim Yardım

ben hd3450 ile oynayabiliyordum 6. sezon civarında ama yeni element haritaları çok sıkıntı yaratacaklardır.
  3. Salturbone

1. Oldum alırım bi ho

Ben bir değişiklik görmüyorum .ss
  4. Salturbone

AppleMusic vs Spotify

İkisini de kullanıyorum. Youtube'da dinlediğim bazı asya müzikleri ikisinde de yok. Arayüz spotify'da daha kullanışlı. AppleMusic'de sözlerine doğrudan ulaşabiliyorsunuz (Spotifyda sadece "behind the lyrics" var sanırım). Spotify'ın öneri algoritması sanırım daha iyi çalışıyor ama bunu kesin...
  5. Salturbone

Xiaomi Mi8 Tanıtım

O zaman telefon alma xd Şaka bir yana, bunu Xiaomi servislerini örnek gösterip Huawei telefon önerdiğin için gösterdim. Ne durumda olduğun pek umrumda değil.
  6. Salturbone

Xiaomi Mi8 Tanıtım

Apple değil ki bu neden arayüzü sevmedik diye almayalım? Beğenmiyorsan değiştirebiliyorsun.
  7. Salturbone

Xiaomi Mi8 Tanıtım

Huawei'ın Türkiyedeki tüm teknik servisleri. Ben Xiaomi ile çok fark göremedim. Düzenleme: HUAWEI kaynak. Bunlar da Xiaomi yetkili servisleri. Kaynak: Mi Turkey
  8. Salturbone

Yeni oyun projemiz:Oyun ismi isim hakkı nedeniyle gizlenmistir

Trgbt türüne hayranım ilk oyunu bekliyordum teşekkürler başarılar
  9. Salturbone

Para lazım - İyi Bayramlar - Sporcu olun - Kahve Zararlı Mı - Bilimsel Makaleler - Burn Doktor mu

Umarım benimle alakalı bir şeyi yoktur çünkü unutmak istiyorum o da unutsun. Ayrılık mesajı değldir.
  10. Salturbone

Turnuva 1v1 ARAM Turnuvası

Kazandım.
  11. Salturbone

Ben de kendime oynıyım bari .s
  12. Salturbone

Ben God of milker alır diyorum. Anneli arkadaş da dişli duruyor ama Südcü daha dişli bence .sss
  13. Salturbone

Benimki de aynı halledersin *-*
  14. Salturbone

Açık bırak pc'yi ağağağaağğ
  15. Salturbone

Lol yükle artık 11!!1
  16. Salturbone

Say beni Salturbone
  17. Salturbone

Miting Beklenen An Geldi - BurnerTroll Forum Mitingi

Sosyal başarısı ve etkili miting konusuyla BurnerTroll alır. #rez Hem Pw büyük bir anti-anime sempatizanı nie onu seçelim ki .s
  18. Salturbone

Animecilere sorum var

Herhangi bir dizi veya filme kıyasla daha garip ve çekici şeyler var diye izleniyor bence. One piece,fairy tail ve naruto gibi tırt ve uzun olanları neden izlediğinizi ben de anlamıyorum. Hikaye ilerlemiyor yaf !!?!?!?!?
  19. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ] | Cinsiyette Diğer Seçeneği Eklensin!

Yukarıda bir yorumumda açıkladım, tekrar açıklıyorum: İngilizcede se.x ve gender farklı anlamlara geliyor (çevirirken ikisini de cinsiyet diye çeviriyoruz. Yanlış.). Se.x biyolojik cinsiyeti kastediyor ve dediğin gibi bunlar kadın ve erkek. Gender ise (Bu noktada üstünde duracağımız kavram bu.)...
  20. Salturbone

Duyuru Elmas Üyelik & Ödüller!

Eh http://prntscr.com/ivpnz0 2018'e girdik ?
  21. Salturbone

Üyeler kısmına puan sekmesi eklenmiş. Oradan alanları görebilirsin
  22. Salturbone

Eağğh... Ben bu puanları ne zaman görebilcem *-* düzeltme: Mesajı atınca görebildim. Profilimde yoktu.
  23. Salturbone

Neden Sürekli Ayın Aynı Yüzünü Görürüz?

Tidal kütle çekimi de denir. Yazını şuradan zenginleştirebilirsin: https://seyler.eksisozluk.com/50-milyon-yil-sonra-bir-gunun-47-saat-olmasina-neden-olacak-olay-tidal-kutle-cekimi
  24. Salturbone

[TARTIŞMA] Skriptmi Yoksa Pluginmi ?

Bi' bitmediniz. 3 yıl önce de aynı tartışmayı yapıyorduk, aratın görürsünüz. Skript denen illeti asla kullanmayın. Ufak şeyler için bile. Çünkü Skript kodunun çalışmasını sağlayan plugin tek başına sistemi sömürüyor. Bir de karmaşık bir şeyler yapmaya niyetlenirseniz sonunuz hayrolsun. Her...