Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modlu Minecraft Oynayacak Arkadaş Aranır Uzun Süreli Olursa İyi Olur
Discord: FexyTR#0093
Sürüm: 1.12.2
Mod Paketi: Farketmez
Kendi localhostum'da yaptığım 1.12.2 skyblock paketim sorunsuz çalışıyor fakat vds'e attığımda paketimi sunucu açılmıyor aynı vds'te 1.8 paketler çalışıyor bunun sorunu nedir sizce arkadaşlar?
spigot 1.12.2 kullanıyorum itemspawner skripti mevcut eşyayı veriyor ancak spawner domuz olarak gözüküyor yardım edermisiniz
command /elmassp:
trigger:
if player is op:
give 1 monster spawner named "&6&lSpawner &bElmas &eSpawner " to player
else...
Merhabalar. Öncelik sunucuma girip /login şifre yazdıktan sonra hareket edemiyorum daha sonra benden kaynaklımı diye başka bir servere girdim orda bir sıkıntı yoktu bu konuda yardım edebilirmisiniz
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.