1.7.5

1. erdemalsirts

Erdemcraftings %100 Faction Emek Server/Edit İksir/Edit Kazma/Kredi ile bedava VIP/8 GB RAM

Sunucumuz yenilendi! Tamı tamına sunucumuz 2013 yılından, 2016 yılına kadar sizlere hizmet vermekteyiz! NOT: SUNUCUMUZDA EDİT İKSİR SİSTEMİ BULUNMAKTADIR ACELE 4 İÇMELİK İKSİR VS. SADECE ERDEMCRAFTINGS SUNUCUMUZDA BULUMAKTADIR! TÜRKİYE'DE BİR İLK! Sunucumuz 50 kişiliktir... Sunucumuzun IP...
  2. hyugakojiro9

HighCraft Survival | 1.7.x |Timber|İpeksi|AçıkArtırma|HungerGames|VIP çekiliş

SUNUCU SLOTU : 40 KİŞİ RAM : 3.2 GB IP : 46.20.1.139:1240 (Kurucular 21 yaş üstüdür. Sunucunun kapanma durumu söz konusu değildir.) YETKİLİ ALIMI YAPILACAKTIR - EĞLENCENİN VE MÜCADELENİN DE YAŞANDIĞI SURVIVAL SUNUCUMUZA BİRÇOK YENİ - ETKİNLİKLER DE EKLENECEKTİR. - AÇIK ARTIRMA /AUC -...
  3. I

[Yardım] Bu Koda Permission Ekleme

on command: command sender is player command is not "deneme": cancel event message "Bu Komut Yasak" Kod Bu Arkadaşlar. Buna Permission Eklenicek Ve O Permin Ekli Olduğu Grup Bütün Komutları Kullanabilecek. Yardım Edecek Varsa Şimdiden Teşekkürler.
  4. Checal

PlotMe Hatası

Server Sürümü : 1.7.5 (Bukkit) PlotMe ile ilgili olan sayfaları , konular vs. 3 aydır takip edip okuyorum ancak yeterli sonuç alamıyorum. PlotMe için gerekli olan pluginler serverde mevcut. Ancak " /mv create plotworld normal -g PlotMe " yazdığımda arsalar açılması yerine normal , sıradan bir...
  5. T00RuN

Merhabalar efendim ;

Merhabalar efendim, Bendeniz ******* " Humpsel " 16 Yaşında 2 Yıldır minecraft oynayan 6-7 aydır ziyaretçi olarak forumu takip eden bir playerim . Evet arkadaşlar şu sıralar foruma merak sardım sizinde beni kabulünüz sayesinde sizinle birlikte forumda doya doya eğlenceli zamanlar geçiriceğim...