Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Serverimde ilk 9 slot hariç geri kalan 27 slotu kilitlemek istiyorum oyuncuların item koymaması için ama vip olan üyelerin vipliğine göre slotları açılcak mesela 10tl vip alan kişi 9slot zaten kendinden var ek olarak 9 slot yani toplamda 18 slot boş alana sahip olacak...
Oyuncunun title bölümünde yazıcak oyuncu /gerisayim (süre) (sürebittiğindeolucakkomut)
renk gibi şeyleri kapsamlı ve işlem Bittikten sonra yine title bölümünde &a&lTamamlanıyor.. diye bir mesaj çıkcak her ne olursa olsun oplara süre bittiğinde olan komut işlemiycek mümkünmüdür bilmiyorum ama...
Bu skripti yaparken forumdan biraz yardım aldım.
Hata yok.İngilizce yaptım.Sadece mesajları türkçe ayarladım.Options kısmındaki 'prefix' yerini düzenliyceksiniz.Mantık basit umarım işinize yarar.
Serverde birini öldürdüğümüz zaman minecraftın kendi respawn yazısı çıkmadan adam öldüğü gibi spawnda doğması.
AutoRespawn pluginlerini denedim fakat işime yaramadılar.
Veya herhangi birine kill verme {@Ornek} /kill (player) (killsayisi) {@Ornek}
permli ayarlarsanız sevinirim. Teşekkürler...
Evet arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi bir skript yazdım ve o skript hatasız gözüküyor ancak düzgün çalışmıyor (not: list variable lerini ben bu skriptte internetten baktım çünkü maalesef bir bilgim yok belki o hatalıdır)
command /turnuvaayarla <text>:
permission: turnuva.set...
İyi günler ben serverime böyle bir efekt istiyorum komutla ve permissionlu olursa iyi olur.
Ama burdaki kırmızı particle değil happyVillager particlesi olsa sevinirim.
http://hizliresim.com/q8jaAW
Ben bunun farklı bir plugin eklentisi olmadan sadece skriptle çalışanı varsa istiyorum...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hakkımızda
2014'den bu yana sektörde başta Role Play tabanlı oyunlar olmak üzere, çeşitli oyun sunucuları hizmeti...
Arkadaşlar Oyuncunun Envanterinde 1 Adet &4&lDENEME isminde Eşyanın Olup Olmadığını Kontrol Etme ve O isimde Eşya Varsa O Eşyayı Silmesini Nasıl Yapabilirim &4&l Derken Yani Oyunda Kırmızı Kalın Renkde İtem Olcak ( Diğer Oyuncular O Eşyadan Yapmasın Dyie )
@Switcher @Axel102
OyunVadisiTR
Merhaba arkadaşlar ben OyunVadisiTR Ekibinin Kurucusu JackJapool
Bu gün sizlere OyunVadisiTR İçin Kodladığım Bir Skripti Tanıtıcağım
Bu Skript Benim İlk Skriptim'dir.
Amatörce Olabilir
Skripti Tamamen Ben Yaptım Demiyorum
Forumdan Yardımcı Olan Kişilerde Var
Onlara Da Teşekkürler...
OyunVadisiTR
Merhaba arkadaşlar ben OyunVadisiTR Ekibinin Kurucusu JackJapool
Bu gün sizlere OyunVadisiTR İçin Kodladığım Bir Skripti Tanıtıcağım
Bu Skript Benim İlk Skriptim'dir.
Amatörce Olabilir
Skripti Tamamen Ben Yaptım Demiyorum
Forumdan Yardımcı Olan Kişilerde Var
Onlara Da Teşekkürler...
Kısaca : Arkadaşlar Yaklaşık 2 Hafta Önce Paylaştığım Faction Plugin Paketini Bugün v0.2 Güncellemesiyle Paylaşıcam. Öncelikle Pakette Büyük Bir Değişim Oldu Veya Olmadı Buna Siz Karar Vericeksiniz Fotoğraflarla Plugin Paketini Tanıtıcam.
Pluginler :
ChestCommands Komutlari :
Warp Menusu...
Arkadaşlar bana bi komut engelleme skripti lazım bi el atarmısnız mesela bukkit:me gibi
"/bukkit:me" yazdıkları zaman bide uyarı mesajı verse çok iyi olur zahmet olmazsa anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi çok plugin denedim fakat hiçbiri işime yaramadı geneli serverde hata oluşturuyor
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.