forge 1.7.10

1. S

Yardım minecraft forge server mods atınca hata veriyo mods olmayınca sıkıntısız acılıyo

arkadaşlar forge de server acdım ama mods klösörüne mod oldumu press anty connected diyo ama mods klösörü boş oldumu sorunsuz calışıyr yardım edin aga acil
  2. Onuuk

Minecraft Not Enough Items 1.7.10 Kurulum

Minecraft Not Enough Items Modu Nedir? Bu mod nedir? Ne işe yarar gibi sorularınızın cevapları burada! Bu mod sayesinde oyundaki eşyaların bütün tariflerini görebilirsiniz! İyide yeni sürümlerde envanterimizde bulunan tarif kitabı ile bakabiliyoruz diyebilirsiniz ama bu modun bir farklılığı...
  3. B

Yardım Minecraft Forge Açılmıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum) Merhaba Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi minecraft'ı forgenin eski sürümleriyle açabiliyorum ama yeni sürümlerde açamıyorum crash report hatası veriyor baya bir sitede java 7 kur deniliyordu ama java 7'yi kurduğumda ise java sürümü eski hatası aldım nasıl...
  4. ÖmerKzgn

Yardım Forge Açılmıyor

Merhaba , Ben 1.7.10 Forge İndirdim Modlu MC Oynamak İçin Fakat 1.7.10 Forge yi Seçip Play a Bastımda Loading Deyip Bar Dolduktan Sonra Tekrar Play Geliyor Bilgili Olup Yardım Edebilecek Varmı Lütfen !
  5. umutseku2

Yardım minecraft forge 6/7 finishing up hatası

bu modlar launcher a yüklenirken yükleme süresinin sonunda finshing up diyor ve takılı kalıyor yanıt vermiyor force yi bir daha yükledim olmadı launcheri yükledim olmadı bir çözümü var mı bunun ?
  6. A

Yardım Minecraft 1.7.10 Forge Modlu Server TPS Sorunu

Açtığım sunucuda 22 adet mod var servere 4 GB ram verip CPU kullanım oranını server için sınırsız yaptım fakat hala TPS sorunu devam ediyor bu konuda yardıma ihtiyacım var. Oyun içinde kitlenip duruyor bu sorun yüzünden. hiçbir şekilde FPS sorunu yaşamıyorum bu sistemle imkansız serverda...
  7. D

Bilmediğim bi hata yardım eder misiniz

http://resim.hosting/yBVoFPY/image.png bu hatayı aldıktan sonra buildcraft ı değiştirip durdum ve crash hatası verdi. crash reports ta sadece buildcraft error veriyo ama bir türlü çözemiyorum sebebi nedir bilen birisi yardım edebilir mi
  8. Faruk Ergül

forge sorunu

merhaba,ben forgeyi kurarken hata oldu yani şöyle oldu exeyi indirdim install client seçeneğini seçtim ok dedim kurulmaya başladı yarıya geldi ve şu hata geldi; http://www.imgim.com/2387incin1254192.png lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum :S:S
  9. tutkusina

Minecraft 1.7.10 crash sorunu!

---- Minecraft Crash Report ---- // I just don't know what went wrong :( Time: 07.06.2015 00:25 Description: Initializing game java.lang.IllegalStateException: Splash thread at cpw.mods.fml.client.SplashProgress.checkThreadState(SplashProgress.java:341) at...
  10. Kovalski

Mod Yüklemeye Hazir Minecraft Launcher +Ram ayarli +Otomatik idfix +Crack Uyumlu

Merhaba arkadaşlar minecrafta forge yükleyemeyen yada herhangi bir hata yapanlar için kendim hazirlayip upload ettim asla ram yada vb bir id sorunu yaşamicağiniz bi launcher yaptim umarim beğenirsiniz :D Önemli not Mod paketi otomatik 2gb ram yiyor o yüzden 3gb raminiz yoksa çalişmaz fakat az...