Faruk Ergül

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba,ben forgeyi kurarken hata oldu yani şöyle oldu exeyi indirdim install client seçeneğini seçtim ok dedim kurulmaya başladı yarıya geldi ve şu hata geldi;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum :S:S

Son düzenleme:

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Linke tıkla. Recommended download yazıyor.O yazının altında bir kutu işareti ve installer yazısı var. Ona tıklayıp indirebilirsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Java 8 i Java 7 Yap.

Kuracağın Forgenin Sürümünün Launcherin Seçili Olmasından Emin Ol Değilse Forgenin Kurulucağı Sürümü seç :)

Not: Bu Benim Yeni Hesabım Artık Forumu Bunla Takip Edeceğim :)

Faruk Ergül

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Java 8 i Java 7 Yap.

Kuracağın Forgenin Sürümünün Launcherin Seçili Olmasından Emin Ol Değilse Forgenin Kurulucağı Sürümü seç :)

Not: Bu Benim Yeni Hesabım Artık Forumu Bunla Takip Edeceğim :)

Ne yazık ki yine olmadı java7 yi kurdum 8 i denetim masasından kaldırdım. ama yinede aynı hatayı aldım.(forge sürümünüde 1.7.10 yaptım)[DOUBLEPOST=1438872939,1438799636][/DOUBLEPOST]yaa bilen kimse yokmu ? boşunamı geldim bu foruma?

Faruk Ergül

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O resimde forge un download serverlarında aşırı yoğunluk olduğunu söylüyor. Belirli aralıklarla tekrar deneyin

dostum yaptım ama bunun için gerekli program nedir? java yı seçiyorum ama herhangi bir şey olmuyor aynı zamanda dediğin gibi javayı 7 yaptım onunla bir alakası olabilir mi?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Gerekli bir program yok. Java yeterli. İndirdiğin şeyin kendisi bir program ona çift tıkla ve aç. Ordan install A tıklarsanız hallolur(Server yazan değil)

Faruk Ergül

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Işte benim sorunum o verdiğin linkten ilk indirdiğimde dosyayı açmak için program seçmem gerekti javayı gözata bastım buldum seçtim ve sonra hiçbirşey olmadı sol üstte siyah bir şey çıkıyo1 saniyeden az duruyo sonra gidiyo sonuç hiçbir şey olmuyo
Gerekli bir program yok. Java yeterli. İndirdiğin şeyin kendisi bir program ona çift tıkla ve aç. Ordan install A tıklarsanız hallolur(Server yazan değil)