#forum

1. FakeHesab_2

soru

çay simit ister misiniz? demmleniyorda haber veriyim dedim.
  2. SezDS

Arga Network | Survival Yetkili Alımları Yapıyor!

Merhaba Forum Sakinleri, * Bir O Kadar Saygılı Ama Bir O Kadarda Mesafeyi Takmayan Ciddi Kişiler Arıyoruz.. * Arga Network İçin Yetkili Alımı Başladı, Bizlere Bu Serüven Yardım ve Arkadaşlık Yapacak Adil ve Saygılı İnsanlar Arıyoruz.. * Arga Network Survival Olarak Yapımlarına Başladığımız...
  3. furkanzyldrm

Mobile de Reklam Sorunsalı

Merhaba Forum Yetkilileri ; Forum ile ilgili şikayette bulunmak istiyorum . Son zamanlarda çok fazla reklam çıkıyor ve mobil cihazdan siteye bağlandığım için reklamlar ekranın nerdeyse yarısını kaplıyor . tabii ki reklamlar olmalı lakin mobil için boyutları çok fazla . Eğer Sorun benden Kaynaklı...
  4. furkanzyldrm

Dolandırıldım ne yapmalıyım ?

Merhaba Bugun Saat 15.20 Saatlerinde Discord üzerinden Sunucu aldım . Fiyatta Anlaştık ücretini ödedim (Kanıtlarım var ) 15 Dakikaya elinde yazdı ve aradan nerdeyse 1 saat geçti yanıt gelmedi . Sunucuyu da teslim etmedi ne yapmalıyım ? Çok büyük bir para değil Allaha şükür ama böyle...
  5. CanBerka

Minecraft Sunucusunda yetkili olmak istiyorum bilgim çok gel içeri

Ben Can 17 yaşındayım minecraft oynarım 2,5 sene kodlama yaparım ilk önce plugin ve skript kodlama ya başladım sonra javascript sonra da html, php, c# kodlarım ve canım sıkılınca kodlama yapan ilk insan benim herhalde :D çok akitf kalırım hayatı severim çok küfür etmem kısaca böyle...
  6. K

Yardım merhabalar bu sitede nasıl forum yazabilirim

yardımcı olurmusunuz.