minecraft 1.7.10

1. Onuuk

Minecraft Not Enough Items 1.7.10 Kurulum

Minecraft Not Enough Items Modu Nedir? Bu mod nedir? Ne işe yarar gibi sorularınızın cevapları burada! Bu mod sayesinde oyundaki eşyaların bütün tariflerini görebilirsiniz! İyide yeni sürümlerde envanterimizde bulunan tarif kitabı ile bakabiliyoruz diyebilirsiniz ama bu modun bir farklılığı...
  2. E

Yardım 1.7.10 modlu oyun çöküyor

oyuna girip yeni dünya oluştur deyince oyun çöküyor ve " The game crashed whilst exception in server tick loop Error: java.lang.IllegalArgumentException: Duplicate id value for 23!" hatasını alıyorum yardım
  3. ChiaX

Minecraft 1.7.10 Araba Modu

Minecraft 1.7.10 Araba Modu Merhaba sevgili okurlar, Bugün biraz elegant olalım dedim. Ve sizler için Lamborghini'lerden Ferrari'lere kadar uzanan bir konu açmak istedim. Ne dersiniz? Sizler de benimle gelir misiniz? 1.7.10 Hakkında Minecraft'ın ne kadar eski olsa da, bir o kadar da oynanan...
  4. KilllerDragons

CrazyTürk Modpack Güncellemesi v1.0

Merhaba arkadaşlar yaptığım mod pack güncellemesi geldi İndirmek istiyenler için link: http://s3.dosya.tc/server7/zs1bkj/CrazyTurk_Guncelleme_v1.0.rar.html Arkadaşlar bu 2 CrazyTürk sürümüyle uyumludur. Eklenicek modlara Mods klasörüne atın Güncelleme klasöründe ise modların adını bulup silin ve...
  5. KilllerDragons

CrazyTürk Modpack (Kendim Yaptım)

Merhaba Arkadaşlar bugün baya uğraştığım mod paketini sunucam 2 türe ayırdım biri düşük versiyon biride normal versiyon olmak üzere Düşük versiyon versiyonda 59 vardır Normal versiyonda ise 79 mod vardır İnternete upload ettim kendim uzun sürdü Modpack 1.7.10 forge sürümü için yapılmıştır İçinde...
  6. KilllerDragons

mod hata veriyor

Merhaba benim sorunum super kahraman modu hata veriyor sebebi nedir çalşıyordu daha önce şimdide crash veriyo modpack yapıcam hata veriyor ne yapabilirim 1.7.10 sürümünde yapıyyorum 70lerde mod var sebebi ne olabilir acil yardım
  7. Kovalski

Mod Paketi 1.7.10 - 120 Mod - <3 500 ve üzeri İndirme <3 - Teknik - Fps dostu

Konuyu Lütfen okuyun. Aksi taktirde oyunda sorunlar yaşıyabilirsiniz Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir uğraştığım mod paketini sonunda bitirdim gerçekten çok kaliteli oldu umarım beğenirsiniz ! :D >>> OKU BENİ GİREMEZSİN <<< PAKETTEKİ MİNECRAFT SORUNLUDUR !! Sistem Gereksinimleri = - 4GB...
  8. dogidogi13

Agrarian Skies 2 Bölüm 11!

İşte Bölüm 11; İyi seyirler!..
  9. dogidogi13

Agrarian Skies 2 Bölüm 7 -let's play

İşte 7. bölüm arkadaşlar; İyi seyirler...
  10. dogidogi13

İşte 5. ve 6. bölümler! Agrarian Skies 2

Beşinci bölüm; Altıncı Bölüm;