[YARDIM]Çakma Lobi Nedir ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim acımdan yüksek sunuculara özenme,
Örnek vermek olursak. yüksek sistemli bir sunucuya 300-400 kişi soktugun zaman lag yaratabilir, ve oyuncudan gecilmez
bunu 5 sunucu halinde 50 şer 50 şer sokuyorlar.. ve sunucuya baglandıgın zaman oda seciyorsun, işte orası lobi oluyor :)
Çakmasıda oda olmayan lobiler sanırsam

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
benim acımdan yüksek sunuculara özenme,
Örnek vermek olursak. yüksek sistemli bir sunucuya 300-400 kişi soktugun zaman lag yaratabilir, ve oyuncudan gecilmez
bunu 5 sunucu halinde 50 şer 50 şer sokuyorlar.. ve sunucuya baglandıgın zaman oda seciyorsun, işte orası lobi oluyor :)
Çakmasıda oda olmayan lobiler sanırsam
Anlattığın için saol forumda faydalı üyeler görmek ne güzel ^_^

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@HappyPvP çakma lobi sayesinde sunucunuzu botlardan koruyabilirsiniz. Örneğin 120 kişilik bir sunucunuz var, 30 kişilik bir sunucu daha satın aldınız. Sonra 30 kişilik sunucunu 120 kişiliğe bağlıyorsunuz, herkese 30 kişiliğin IP adresini veriyorsunuz, onlarda 30 kişilik sunucuya giriyorlar, /login yaptıktan bir süre sonra 120 kişilik olan sunucuya otomatik aktarılıyorlar-ışınlanıyorlar.
Ayrıca hub sunucuların vazgeçilmezi diyebilirim bu sistem için.

Botlar için kesin çözüm arıyorsanız, Minecraft sunucunuzu premium yapmalısınız.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi bir nevi lobiyi korur.Bot saldırısı olduğunda sadece çakma lobi etkilenir.Hiçbir oyun vs zarar görmez.

Ayrıca lobiye auth me kurar isen her oyun bitiminde tekrar tekrar login işlemi olur.Buda oyuncuları rahatız eder.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ne alakası var minecraft'ı başlarken konsolu açarsanız bi portala girdimi ip ler görünür tekkitte serverlere girerken görünüyordu