Minecraft Hamachi Server Sorunu

ensDyo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ;
Ben arkadaşım ile beraber hamachiden bağlanıp bir server oluşturduk. Ben serverda sıkıntısız oynayabiliyorum fakat arkadaşım, beni göremiyor bazen siyah ekran bazende hareket edememe sorunları var . ayrıca sohbet bölümünüde göremiyor. bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olurlarsa seviniriz . Teşekkürler :) (Bu arada ikimizde 1.8.9 kullanıyoruz)

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç açıklayıcı olmadı problem.Öncelikle vanillamı bukkitmi.Sonra siyah ekran ve bazende hareket edememe derken nasıl yani hiçbir şey anlamadım sorunuzdan.Açıklayıcı olurmusunuz birazcık daha.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
"hareket edememe sorunları var"
Bunun sebebi istisnalar dışında lagdır. Hamachi için bazı ayarlar yapılmamış olabilir fakat çok büyük ihtimalle sebebi şudur, bilgisayarınızdaki işlemcinin eski olması ve başka programların performanstan pay almasıdır, bunlar laga sebep olabilir.

ensDyo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hiç açıklayıcı olmadı problem.Öncelikle vanillamı bukkitmi.Sonra siyah ekran ve bazende hareket edememe derken nasıl yani hiçbir şey anlamadım sorunuzdan.Açıklayıcı olurmusunuz birazcık daha.
"Öncelikle vanillamı bukkitmi" bu konuda bi bilgim yok.
"Sonra siyah ekran ve bazende hareket edememe derken nasıl yani hiçbir şey anlamadım sorunuzdan" Arkadaşım yaptığımız servera giriyor. fakat oyun siyah ekran olarak açılıyor. yanına tp lenmeme rağmen beni göremiyor.

Son düzenleme:

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Öncelikle vanillamı bukkitmi" bu konuda bi bilgim yok.
"Sonra siyah ekran ve bazende hareket edememe derken nasıl yani hiçbir şey anlamadım sorunuzdan" Arkadaşım yaptığımız servera giriyor. fakat oyun siyah ekran olarak açılıyor. yanına tp lenmeme rağmen beni göremiyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyun içi Prnt Screen tuşuna basarak çekilen resmi painte yapıştırın ve hizliresim.com a yükleyin.Bi öyle bakayım.Burdan yansımasını gördüğümden pek bir şey göremiyorum.