YürümeyenUçak
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese SA sunucuya girerken Hatice joined the game diyor bu mesajı hangi pluginin içinden değişcem
zaten var ve yaptım ama onun mesajları çıkmıyorBence hiç essentials ayarlarıyla oynama,deathmessages pluginini yükle,onun configinden ayarlayabilirsin.
on join:
set join message to ""
şimdide bir giris yaptı bir de joind diyo hem ingilizce hem türkçe diger yazıyı nasıl kapatıcamSkript olarak.PHP:on join: message "&aBu harika sunucuya hosgeldin!" broadcast "&e&l%player% &asunucuya giriş yaptı!" On Quit: message "&aSunucudan cıktın." broadcast "&e&l%player% &acıkıs yapti!"
essentials türkçe benim ve yok :/ simdi skript ile yaptım ama bu ingilizce sey de çıkıyor türkçe de çıkıyorEssentials için:
custom-join-message: "{PLAYER} oyuna girdi."
custom-quit-message: "{PLAYER} oyundan çıktı."
DeathMessages için:
Player_Join: '%player oyuna girdi.'
Player_Disconect: '%player oyundan çıktı.'
İkisi de configlerinden yapılıyor.
o zaman mesajlar nasıl çıkıyor ???Essentials'ta yoksa kendini koymanız gerek bu satırları.
zaten true .(DeathMessages kullanıyorsanız 64. satır General_Messages: true olması gerekiyor.
offf essentialsden degisiyor anladım ama yok diyorummmmEssentials dan degisebilirsin veya skript olarak:
Kod:on join: message "&c&l%player% Sunucumuza girmis bulunuyorsun!" broadcast "&c&l%player% Sunucuya giris yapti!" on quit: broadcast "&c&l%player% Sunucudan ayrildi!"
Skript olarak yap ozaman?offf essentialsden degisiyor anladım ama yok diyorummmm