Serverime DDoS Atmakla Tehdit Ediyor Elimde Kanıtım Var Ne Yapmalıyım?

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverim skyblock ve 20 kişi oldu. Birisi geldi bug yaptı ve banladık onu. TSden bana, banımı açın yoksa sunucuyu ddos yağmuruna tutarım gibi şeyler dedi. Elimde kanıtım var. Serverim batihost. Ne yapmam gerek, kime şikayet etmeliyim?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Şikayetle falan uğraşma, değmez. Zaten dedikleri sadece sözde kalır genelde hiçbir şey yapamazlar. Her yerden banla ban sebeplerinede mümkünse bunları çıldırtacak türden bir şeyler yaz. Bir şey yapamazlar merak etme. Bir şey olursa da Batihost'a bildir, yardımcı olurlar.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır gerçekten bir açık bulmuş, ddos attı servere, çökertti. İyi niyetliyim dedi ama, bu tehdidi yüzünden şuanda banlasam serverim gidecek.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır gerçekten bir açık bulmuş, ddos attı servere, çökertti. İyi niyetliyim dedi ama, bu tehdidi yüzünden şuanda banlasam serverim gidecek.
skript açığı olabilir birçok sunucuda var. Eğer skriptte gönderilen bi komutan wait koymayıp spamlanabilir yaparsan rahatlıkla çökertilebilir sunucu

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Açık'tan çökertince dodis mi atmış oluyoruz? İyi kandırmış seni, ayyıldız tim yönetim kurulu başkanıyım falan da dedimi bare?= :)
latest.log yolla bi kontrol edelim. ne açığıymış bu :

skript açığı olabilir birçok sunucuda var. Eğer skriptte gönderilen bi komutan wait koymayıp spamlanabilir yaparsan rahatlıkla çökertilebilir sunucu

Çözüm basit. PlayerCommandPreProcess eventi ile bir anti-command-spam eklentisi yapacaksın. Skript'in on command eventi Skript komutlarını algılamıyor, o yüzden Skript ile koruma yaparsan bir işe yaramaz.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDos atamazlar, başka bir sorun vardır. latest.log'u atarsan yardımcı olurum.

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
World edit açığin varmi bir bak googlede tonlarca bilgi var bu konuda.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emniyet fazla takmıyor. Şu anda Afrin operasyonuna karşı propaganda yapan hesapları ve böcekleri avlamakla meşgul bilişim suçları. Sana saldırı yapmadığı sürece bir şey yapamazsın. Yapsa bile dediğim gibi, kanıtları e-ihbarla bilişim suçlarına ulaştırman ve sonuç alman yıllar sürer.
Sen iyisimi kendine DDOS korumalı bir sunucu al. Hetzner , OVH bunu sağlıyor. Kendin alamıyorsanda hosting şirketleri sana Almanya-Fransa lokasyon sağlar .