TreeCapitator Yavaşlıgı

J3yEreN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
TreeCapitator Bildiginiz gibi ağac kesme modudur ama çok yavaş kesiyor Acaba Bunu Hızlandırmanın Yolu Varmı

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tüm ağacı tek bir odundan kestiği için yavaş herhalde ama hızlandırma yolu yok diye biliyorum. (Yanlış bilgilendirmek istemem hocam İngilizcen iyi ise yabancı forumlara konu aç ister isen.) Esen kalın. İyi forumlar iyi kebaplar. :D

J3yEreN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben bu Modu 1.7.10'da Tekrar Yukledım Modun Config Dosyasına Gırebılıyorum Acaba Ordan Hangı Ayarı Degıstırırsem Kesme Hızı Artar ?[DOUBLEPOST=1415390535,1415390424][/DOUBLEPOST]:D Mesajı Attıktan 1 dk sonra sorunu Cozdum Konu Kılıt :D

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar Ben bu Modu 1.7.10'da Tekrar Yukledım Modun Config Dosyasına Gırebılıyorum Acaba Ordan Hangı Ayarı Degıstırırsem Kesme Hızı Artar ?[DOUBLEPOST=1415390535,1415390424][/DOUBLEPOST]:D Mesajı Attıktan 1 dk sonra sorunu Cozdum Konu Kılıt :D
Kardeşim artık mesaj attığınız konunun tarihine dikkat etseniz diyorum.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son mesajın üzerinden 2 ay geçmiş. Bu hortlatmaya girer.
Bana cevap yazarak post kasmaya mı çalışıyorsun anlamadım :S .
Konu hortlatmak için 100 günden eski bir konu olması lazım.
Hortlayacak olsaydı; Başlığın üzerinde ; Bu konu 100 günden eskidir. Cevap yazmamaya dikkat ediniz. Gibi bir şey yazardı.

hasannkaya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
olum en iyisi sen config dosyasına gir ve iyice bi bak belki bulursun hemen pes etme :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Çarpan configi için ayarları şu şekilde değiştirmeyi deneyin:

122141