İstek Ölünce envanter clear olsun

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhabalar arkadaşlar. Skyblock sunucumda ölünce oyuncunun envanterinin temizlenmesini istiyorum. Yani ölünce itemlerin gitmesini istiyorum bunun için hangi skripti kullanabilirim ?

gamerule keepinventory false yaptım fakat bu sefer eşyalar yere düşüyor ondan dolayı

ToprakM

KEK
Emektar Üye
En iyi cevaplar
49
Önce keepinventory true yap.
Sonra bu skripti kullanabilirsin.
JavaScript:
on death:
    clear inventory of the victim

Son düzenleme:

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
clear victim's inventory

İki şekilde de olur, fakat ben ona alıştığım için öyle kullanıyorum. Ekstra olarak eğer o şekilde kullanacaksan kesme işareti de gereksiz diye biliyorum.

Benim ilk mesajı asıl atma nedenim böyle bir şey için komut girdirmek yanlış çünkü zaten komutun yaptığı işte aynı, komut girdirmenin hafif bir gecikmesi de ver, Skript'in kendi efektini kullanmak daha mantıklı bu yüzden. Fakat senin attığın sadece bir den fazla syntax arasında değişiklik, tercih meselesi yani, bir eksisi artısı yok.

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
İki şekilde de olur, fakat ben ona alıştığım için öyle kullanıyorum. Ekstra olarak eğer o şekilde kullanacaksan kesme işareti de gereksiz diye biliyorum.

Benim ilk mesajı asıl atma nedenim böyle bir şey için komut girdirmek yanlış çünkü zaten komutun yaptığı işte aynı, komut girdirmenin hafif bir gecikmesi de ver, Skript'in kendi efektini kullanmak daha mantıklı bu yüzden. Fakat senin attığın sadece bir den fazla syntax arasında değişiklik, tercih meselesi yani, bir eksisi artısı yok.

Bir şey demedim ki? Sadece kendim kullandığım kodu attım. Neden bu kadar uzattın? :p

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dediğim tam anlaşılmadı galiba. Hani lobiden boşluğa düşünce spawna ışınlıyor ya. düştüğü için eşyaları gitsin demek istiyorum. Hem lobiden düşünce gitsin hem de adadan düşünce eşyaları gitsin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bir şey demedim ki? Sadece kendim kullandığım kodu attım. Neden bu kadar uzattın? :p

Uzatma yok, sadece benim attığım koda bir şey katıyor, senin attığın ise sadece benim attığımın farklı bir varyasyonu, aralarında hiçbir fark yok.

Dediğim tam anlaşılmadı galiba. Hani lobiden boşluğa düşünce spawna ışınlıyor ya. düştüğü için eşyaları gitsin demek istiyorum. Hem lobiden düşünce gitsin hem de adadan düşünce eşyaları gitsin.

Boşluğa düşünce spawna ışınlama skriptine clear inventory of the victim ekle. Ya da skripti at biz ekleyelim.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Uzatma yok, sadece benim attığım koda bir şey katıyor, senin attığın ise sadece benim attığımın farklı bir varyasyonu, aralarında hiçbir fark yok.

Boşluğa düşünce spawna ışınlama skriptine clear inventory of the victim ekle. Ya da skripti at biz ekleyelim.
Buyrun Hastebin olarak koyuyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Buyrun Hastebin olarak koyuyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

JavaScript:
command /dusunceburadandevamet:
    permission: op
    trigger:
        set {spawn} to location of player
        message "&7Düşünce doğulacak yer kaydedildi!"
on damage:
    victim is a player
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {spawn}
        send "&7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
JavaScript:
command /dusunceburadandevamet:
    permission: op
    trigger:
        set {spawn} to location of player
        message "&7Düşünce doğulacak yer kaydedildi!"
on damage:
    victim is a player
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {spawn}
        send "&7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
Ayrıca ilk önce gamerule keepinventory true olarak mı kalsın yoksa false mi ?

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Farketmez, skript'in her türlü silmesi gerek.
tamam attığınız her şey çalışıyor. Teşekkür ederiz. Buna şunu da eklesek?
Hani adadan düşünce respawn durumunda eşyalarımız gidiyor ya ölünce de olmasını eklesek güzel olur. yapabilir misiniz?
veya bir şey yapmaya gerek yok mu ? gamerule keepinventory false mi yapayım