Yardım Minecraft Arena resetleme Skript Atarmısınız

FurkanHanPvp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
serverimde pvp de oyuncular her oyuna giriş kmotunu kullandığında arenanın yenilenmesini isityorum (bloklar flan oluyor arenada önceki oyundan) bunu nasıl yapabiliri skriptle yapabilen varsa skript kodunu atabilirmi lütfen

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Skriptle yapılırsa buglar oluşacaktır. Bunun için yukarıda ki eklentileri kullanabilirsin.

FurkanHanPvp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CBWrapper nasıl kullanıcam / ben mesela oyuncular oyuna giriş komutunu kullandığında mesela join pvp1 yaptığımda seçtiğim arenanın yenilenmesi isitiom bunun için ne gerek heryerdeki blokların yenilenmesi değil sadece seçtiim arenanın oyuna giriş komutuyla eski haline dönmesini istiyorum

Son düzenleme:

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Yenileyebilmek için eski halinin kaydedilmesi gerekiyor. Direkt /döndür yazdığında eski halini eklenti bilemeyeceği için dönderecek bir şey de ortada olmayacak. CBWrapper pluginin amacı biraz daha farklı fakat bu istek içinde kullanılabilir. Eklenti hakkında tam bir bilgim olmadığı için anlatamayacağım. YouTube üzerinde araştırma yapabilirsin. En yakın sürede eklentinin rehberini forumda bulacağından emin olabilirsin.