Buyurun.Plugin listesine bakarsak işleri hızlandırmış oluruz.
Essentials config.yml içerisine girip bu bölümü bulun;Merhaba Survival sunucumda lav koyulmuyor baya googlede araştırdım ama hep forumlar yarım kalıyor veya çözümü bulunmuyor acaba yardımcı ola bilir misiniz?
############################################################
# +------------------------------------------------------+ #
# | EssentialsAntiBuild | #
blacklist:
# Hangi blokların kullanılması yasak olmalı?
placement: 10,11,46,327
Ama şöyle bir şey var ki lav kovası yasak değil yere koyuluyor fakat lav akmıyor.Essentials config.yml içerisine girip bu bölümü bulun;
Hemen altında olan bu bölümü bulun ve dilediğiniz gibi düzenleyin;Kod:############################################################ # +------------------------------------------------------+ # # | EssentialsAntiBuild | # # +------------------------------------------------------+ # ############################################################
"10,11,46,327" eşya kodlarıdır. Lav ve tnt'nin kodlarıdır.JavaScript:blacklist: # Hangi blokların kullanılması yasak olmalı? placement: 10,11,46,327
Orayı boş bırakırsanız büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir. Eğer hata verirse boş bırakıldığında orayı iki tane tırnak işareti '' ile doldurun veya hiç kullanılmayan bir eşyayı ekleyin.
Bu sefer yine aynı yerden "essentials protect" bölümünü bulunAma şöyle bir şey var ki lav kovası yasak değil yere koyuluyor fakat lav akmıyor.
# | EssentialsProtect | #
prevent:
lava-flow: false
ben lava-flowu çalışmadığı için true yapmıştım hemen bi deneyeyim.Bu sefer yine aynı yerden "essentials protect" bölümünü bulun
ArdındanJavaScript:############################################################ # +------------------------------------------------------+ # # | EssentialsProtect | # # +------------------------------------------------------+ # ############################################################
Bölümünden "lava-flow: false" olduğundan emin olun. Değiştirdiğiniz zaman sunucunuzu yeniden başlatmanız gerektiğini unutmayın, eğer sorun yine çözülmezse, EssentialsProtect pluginini çıkarıp tekrar deneyin.JavaScript:prevent: lava-flow: false
Ayrıca "Sohbet-Gardiyani" eklentimin yeni sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim
https://forum.gamer.com.tr/indirmeler/sohbet-gardiyani-v4-oyuncularınız-küfür-edince-otomatik-olarak-özür-dilesin.109/
Küfür, spam, flood, caps ve reklamları önler.
Değiştirdikten sonra sunucuyu tekrar başlatın,ben lava-flowu çalışmadığı için true yapmıştım hemen bi deneyeyim.
Sorun çözüldü teşekkürler.bir şey daha sorucaktım bizim lobide oyuncular gözükmüyor sebebi nedir?Bu sefer yine aynı yerden "essentials protect" bölümünü bulun
ArdındanJavaScript:############################################################ # +------------------------------------------------------+ # # | EssentialsProtect | # # +------------------------------------------------------+ # ############################################################
Bölümünden "lava-flow: false" olduğundan emin olun. Değiştirdiğiniz zaman sunucunuzu yeniden başlatmanız gerektiğini unutmayın, eğer sorun yine çözülmezse, EssentialsProtect pluginini çıkarıp tekrar deneyin.JavaScript:prevent: lava-flow: false
Ayrıca "Sohbet-Gardiyani" eklentimin yeni sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim
https://forum.gamer.com.tr/indirmeler/sohbet-gardiyani-v4-oyuncularınız-küfür-edince-otomatik-olarak-özür-dilesin.109/
Küfür, spam, flood, caps ve reklamları önler.