Yardım Minecraft Server klasöründe bat dosyası açılıp kapanıyor

Khlein

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.14.4
Bat dosyasını açıp server kurulumunu tamamlamaya çalışıyorum ama açıldığı gibi kapanıyor ve serveri kurmuyor.

Khlein

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dosya ekle kısmında gözükmüyor bide ben adını start koydum başlat olması bir şey değiştirirmi

Khlein

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.1.14.4.jar nogui bundanmı bahsediyorsunuz

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
ne hatası veriyor ekran görüntüsü alır mısınız ?

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Merhabalar, bu tür durumlarda sistem ram miktarınızı kontrol etmenizi öneririm. Start.bat dosyasında doğru sürüm jarını yazdığınızdan emin olun sisteminizde belirli virüsler olabilir CMD kullanmanızı engelleyen anti virüs yükleyerek detaylı bir tarama yapın.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
start/başlat.bat dosyasını notepad ile açıp en son satırına "pause" kodunu ekle tırnak işaretleri olmadan, sonra tekrar aç, bu sefer direk kapanmayacak fakat sunucu da açılmayacak, orada bir hata olması gerek onu atarsan hataya göre çözüm bulabiliriz.

Khlein

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
start/başlat.bat dosyasını notepad ile açıp en son satırına "pause" kodunu ekle tırnak işaretleri olmadan, sonra tekrar aç, bu sefer direk kapanmayacak fakat sunucu da açılmayacak, orada bir hata olması gerek onu atarsan hataya göre çözüm bulabiliriz.
şöyle bir hata alıyorum
136206