Yardım Sunucular arası geçiş yapamıyorum.

minecarftbloğu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim. Bir yardım isteyeceğim. Ben bir hub sunucu kurdum bungeecord kullanarak. /server skyblock komuduyla skyblock serverine geçiş sağlayabiliyorum. Şimdi oyuncuların girebilmesi için npc plugini indirdim ve /server skyblock komudunu npc ye atadım ve npc ye sağ tıkladığımda "unknow command" hatası geliyor chate bende pulusa menüsünden iteme atadım yine aynı hatayı alıyorum sırf denemek için mycommand ile /a komuduna atadım yine aynı hatayı alıyorum çıldıracağım nerede hata var birisi lütfen yardımcı olsun!

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
/server komutunun yetkisini alın Authme bungeecord ile tam bağlantılı değil eğer düzeltmedilerse yani adam senin isminle girip /server komutu ile sunucular arası geçiş yapabilir Authmeyi kullanmadan.

Gelelim sorununa.
MyCommand ile doğru ayarladığından emin ol aşağı ben örnek bırakayım.
Kod:
bungeecord_example:
  command: /skyblok
  type: BUNGEE_TP
  server_name: SkyBlock

ChestCommands ile de yapabilirsin komutu; server:serverismi

Ayrıca BungeeNPC diye bir plugin var fakat ücretli o daha kolay olacaktır alternatif olarak CommandNPC kullanabilirsin kullanmıyorsan ayrıca bu plugini kullanıyorsan bir güncellemeyi dene " server serverismi " olarak komutu ekleyebilirsin " / " komadan.

minecarftbloğu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
oldu çok teşekkür ederim sanaaaa. ben bu şekilde yapıyodum o yüzden sorun çıkyıordu demekki çok saol! Şimdi /b komuduna atama yaptım ve denedim oldu. peki şimdi bu komudu lobbycompass ile pusulada bir iteme atadım yine unkownd hatası aldım onu nasıl yapacağım
kod:
örnek:
command: /örnek
type: RUN_COMMAND
runcmd:
- "/server skyblock"

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
oldu çok teşekkür ederim sanaaaa. ben bu şekilde yapıyodum o yüzden sorun çıkyıordu demekki çok saol! Şimdi /b komuduna atama yaptım ve denedim oldu. peki şimdi bu komudu lobbycompass ile pusulada bir iteme atadım yine unkownd hatası aldım onu nasıl yapacağım
kod:
örnek:
command: /örnek
type: RUN_COMMAND
runcmd:
- "/server skyblock"
" / " kaldırıp deneyin veya mycommand da atadığınız komutu "/server skyblock" yerine yazın.

Config vb. atarken ekle bölümünden kod ekle ile yazarsanız daha iyi olur.