Yardım ChestShop'da Satın Alınmıyor!

Burakydn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
Merhaba, sunucumda tabela ile market oluşturduğum zaman satma özelliği sorunsuz çalışıyor ama ben op'ken oyuncular satın alma özelliğini kullanamıyorlar ve "sorry, but you can't you change that here" gibi bir uyarı alıyorlar, op'luktan çıkınca tekrar kullanabiliyorlar. Sebebini bilen yardımcı olabilirse sevinirim.

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Merhaba, sunucumda tabela ile market oluşturduğum zaman satma özelliği sorunsuz çalışıyor ama ben op'ken oyuncular satın alma özelliğini kullanamıyorlar ve "sorry, but you can't you change that here" gibi bir uyarı alıyorlar, op'luktan çıkınca tekrar kullanabiliyorlar. Sebebini bilen yardımcı olabilirse sevinirim.

Merhabalar,

• Acaba tabelayı koyduğunuzda OP miydiniz?
  • Iconomy ve Essentials eklentisini aynı anda mı kullanıyorsunuz? Hangileri var hangileri yok?
Bu 2 soruya cevap verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Sorunu henüz tam anlamadım ancak yardımcı olmak isterim dediğim gibi.

Burakydn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet tabelayı koyarken op yetkim vardı.
Iconomy pluginini kullanmıyorum, sadece Essentials bulunuyor.

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Evet tabelayı koyarken op yetkim vardı.
Iconomy pluginini kullanmıyorum, sadece Essentials bulunuyor.

Iconomy ve Essentials eklentisini aynı anda kullanmadığınıza göre hata neyden kaynaklanıyor acaba...

Tabelayı kırıp, OP'niz yokken dener misiniz? Buna benzer bir hata yanlış hatırlamıyorsam seneler önce böyle çözülmüştü.
Siz deneyin, geri dönüş yapın. Açıkçası merak ettim.

Burakydn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Iconomy ve Essentials eklentisini aynı anda kullanmadığınıza göre hata neyden kaynaklanıyor acaba...

Tabelayı kırıp, OP'niz yokken dener misiniz? Buna benzer bir hata yanlış hatırlamıyorsam seneler önce böyle çözülmüştü.
Siz deneyin, geri dönüş yapın. Açıkçası merak ettim.
Teşekkürler, düzeldi