Yardım essentialsx kit ayarları nasıl yapılır

AurelionSol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
merhaba ben essentials den kit ayarlıyodum normal oyuncu kiti olarak 3kit ayarladım ve vip kitlerine geçtim 5. kiti ayarlandı diyor ama /kits te gözükmüyor ve alamıyorum kit dosyasındada gözükmüyor bi sınırı veya vipler için ayı bi kit ayarlama olayımı var ? kiti p10 vs yapmak istiyorum /createkit ... 86400 yazdığımda sadece ... has been created diyor başkada bir şey demiyor

Son düzenleme:

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @AurelionSol,
Açıkçası oyun için kit yapmayı hiç denemedim ben genel olarak hep dosya içinden yaptığım için sana o şekilde göstereceğim.
156603
156604
156605

Örnek olarak sana bu şekilde verebilirim.

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Essentialsın kits.yml sine bak orada eşyalar gelmiş mi?

AurelionSol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Essentialsın kits.yml sine bak orada eşyalar gelmiş mi?
hayır şimdi bir şey fark ettim nedense kit i oluşturunca config dosyasına yazıyor oyun içinden yapınca o yüzden config den kopyalayıp dosyaya atmam gerektiriyor buda uğraştırıyor dosyadan yazmakta istemiyorum çünkü daha uğraştırıcı neden config e kaydediyo bu ?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
confige kaydetmesi normaldir çünkü veriyi configden alıyor. Eğer hatalı bir işlem yapıyor iseniz, broken harası verir broken hatası verir, dosya içinde broken hatası veriyor mu?

AurelionSol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
confige kaydetmesi normaldir çünkü veriyi configden alıyor. Eğer hatalı bir işlem yapıyor iseniz, broken harası verir broken hatası verir, dosya içinde broken hatası veriyor mu?
hiçbir hata almıyorum zaten herşeyide düzgüncene yazıyorum bilmiyorum ama belki itemleri p6 üzeri fln koyduğum için olabilir config e yazması çünkü p6 üzeri olmayanı düzünce kits.yml ye yazmıştı

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
config.yml içiersindeki unsafe-enchantments: false ise true olarak ayarlayıp tekrar dener misin?

AurelionSol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
config.yml içiersindeki unsafe-enchantments: false ise true olarak ayarlayıp tekrar dener misin?
true yaptım zaten enchant lvl ları falan doğru bir şekilde config dosyasına yazılıyor sadece neyse artık napalım configden kits.yml ye kopyalarım daha fazla uğraştırmıyım