İstek Kill Stats

zclkenes2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SUNUCUMDA KİLL SIRALAMASI İLE VİP VERMEK İSTİYORUM MESELA 1 AY SONUCUNDA 1. OLANA 1 AYLIK VİP TARZI AMA O KİLL SIRALMASINI GÖRMEM İÇİN SKRİPTİ LAZIM MİSAL
/killstats yazınca TÜM HERKESİN KİLLERİ GÖZÜKÜCEK VE BUNA OYUNCULARDA BAKABİLECEK SCOREBOARD TARZI İSTEMİYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

zclkenes2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bunun yerine LeaderHeads pluginini kullanabilirsin fakat paralı bazı plugin paketlerinin içinde oluyor tabelanın üstünde zırh askıları falan oluyor sıralama şeyi, ödül verme olayına gelirsek plugin dosyasının içinde ayar var orda haftalık günlük aylık falan ayarlayabiliyorsun ve en yüksek puana sahip olan kişiye kod ile vip verebilirsin manuadd ile vip verirsen sınırsız olabilir VIPZero pluginini kullanabilirsin süreli vip vermek için skript ile bunu yazmak çok mantıksız boşa skriptle uzatmak yerine plugin kullanmak daha iyi olabilir fakat senin tercihin
Yorumun için tşk ederim

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @zclkenes2332,
TopKills plugini işinizi görebilir efendim. İndirme linkini aşağıya bırakıyorum. Bunun dışında VipZero plugini güncellenmeyi bıraktığı için VipZero plugini tercih etmiyorum onun yerine VipSystem plugini işinizi görecektir. Aşağıda indirme linkini bırakıyorum.

TopKills plugini indirmek için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VipSystem plugini indirmek için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.