Yardım Sadece Madenleri Kazabilme

LoweMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben bir maden alanı yaptım ama oyuncuların sadece madenleri kıralbilmelerini istiyorum odunları felan kıramasınlar.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Bu konuya göz atabilirsin, WorldGuard (WG) nasıl yapılır / tabela ve elle arsa satmak / flag komutları

WorldGuard plugini gereklidir. Muhtemelen plugin klasöründe vardır ancak yok ise tarayıcına yazarak sunucuna uygun sürümünü indirebilirsin.
Yukarıda ki konuda nasıl wg atabileceğini yani oyuncuların senin istediğin bölgeyi kırıp diğer bölgeleri kırmamalarını öğrenebilirsin.

BeyzaBhçl

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi ama nasıl bir maden bildiğimiz maden gibi bir maden mi? yoksa factionlarda ki maden tarzı gibi bir maden mi? orası önemli bir detay.

LoweMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu konuya göz atabilirsin, WorldGuard (WG) nasıl yapılır / tabela ve elle arsa satmak / flag komutları

WorldGuard plugini gereklidir. Muhtemelen plugin klasöründe vardır ancak yok ise tarayıcına yazarak sunucuna uygun sürümünü indirebilirsin.
Yukarıda ki konuda nasıl wg atabileceğini yani oyuncuların senin istediğin bölgeyi kırıp diğer bölgeleri kırmamalarını öğrenebilirsin.
Attığın konuya baktım ve Sorunu Çözdüm Teşekkürler.