Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mythic mobs max can ayarlamak istiyorum 2048 den yukarı çıkmıyor araştırdım spigot.yml de olduğunu söylüyorlar ama spigot yml yi bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz
Mythic Mobs içinden değil, sunucu dosyaları içinden bulmanız gerek. Yani plugins dosyasına girdiğiniz sayfa diyebilirim. Oradaki maxhealth başlığı altındaki max yazısını 2048 olarak göreceksiniz. Onu değiştirebilirsiniz.
Mythic Mobs içinden değil, sunucu dosyaları içinden bulmanız gerek. Yani plugins dosyasına girdiğiniz sayfa diyebilirim. Oradaki maxhealth başlığı altındaki max yazısını 2048 olarak göreceksiniz. Onu değiştirebilirsiniz.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.