Oldu. Peki bunu title managerde nasıl kullanıcaz ?denemedim bi hata olursa yazın lütfenJavaScript:command /ping: trigger: set {_random} to random integer between 30 and 60 send "&7Pinginiz &a%{_random}%" to player
{skript:_random} şunu dene olmaz ise yazOldu. Peki bunu title managerde nasıl kullanıcaz ?
Olmadı.{skript:_random} şunu dene olmaz ise yaz
ne yazdıOlmadı.
Sunucunda PlaceHolderAPI yüklü olması lazımOlmadı.
title managerde {skript:_random} olmadı papi var bu aradaSunucunda PlaceHolderAPI yüklü olması lazım
SonraLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu plugini indirip
PlaceHolderAPI klasörünün içindeki Expansion klasörüne atman lazım.
Sonra TitleManager confige böyle eklemen lazım.
Örneğin böyle
- '&fÖldürme&8: &a%skript_öldürme::{player}%'
%skript_test% #should be the variable {test}
%skript_test::{uuid}% #should be the variable {test::%player's uuid%}
%skript_test::{player}% #should be the variable {test::%player%}
istersen yukarıda dediklerimi birdaha gözden geçir.title managerde {skript:_random} olmadı papi var bu arada
placeholderapi yüklü zaten skript expansionda var anlamadımki yani ben bu fake pingi nasıl title managerde kullanıcam ?kardeş ben sana yukarıda ne dedim hiç görmedinmi ?
istediğin her şey burda yazıyor düzgün yapmaya çalışın.placeholderapi yüklü zaten skript expansionda var anlamadımki yani ben bu fake pingi nasıl title managerde kullanıcam ?
dediğin şekilde yaptım oldu fakat N/A şeklinde yazıyor.istediğin her şey burda yazıyor ya dogru düzgün oku yap yada gerisine karışmam.
Sunucunda PlaceHolderAPI yüklü olması lazım
SonraLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu plugini indirip
PlaceHolderAPI klasörünün içindeki Expansion klasörüne atman lazım.
Sonra TitleManager confige böyle eklemen lazım.
Örneğin böyle
- '&fÖldürme&8: &a%skript_öldürme::{player}%'
%skript_test% #should be the variable {test}
%skript_test::{uuid}% #should be the variable {test::%player's uuid%}
%skript_test::{player}% #should be the variable {test::%player%}
malesef o sizden kaynaklanıyor.dediğin şekilde yaptım oldu fakat N/A şeklinde yazıyor.
arkadaşım şöyle yapsak sende featherboard var ise şunu yapabilirsin {skript:_random}dediğin şekilde yaptım oldu fakat N/A şeklinde yazıyor.