options:
prefix: &e&lFACTIONS &8>
essentials: true
iconomy: false
kacprizmarinolunca: 640
verilecekpara: 10240
on break prismarine:
if {otomatik.prizmarin.satma.%player%} is set:
if player has {@kacprizmarinolunca} prismarine:
remove {@kacprizmarinolunca} prismarine from player
send "{@prefix} &3Prizmarinler'ler &aOtomatik olarak satıldı!"
if {@essentials} is true:
execute console command "/eco give %player% {@verilecekpara}"
stop
if {@iconomy} is true:
execute console command "/money give %player% {@verilecekpara}"
hata çıkmadı ama satmıyor sanırım komut eklenmediği için birde benessentials kullanacaksan böyle kalsın iconomy kullanacaksan essentials false yap iconomy true yap kacprizmarin olunca kısmına kaç prizmarinde satılacağını yaz ve verilecek para kısmına parayı yaz prefix kısmına istediğini yaz denemedim umarım çalışır çalışırsa en iyi seçmeyi unutma başarılar
Kod:options: prefix: &e&lFACTIONS &8> essentials: true iconomy: false kacprizmarinolunca: 640 verilecekpara: 10240 on break prismarine: if {otomatik.prizmarin.satma.%player%} is set: if player has {@kacprizmarinolunca} prismarine: remove {@kacprizmarinolunca} prismarine from player send "{@prefix} &3Prizmarinler'ler &aOtomatik olarak satıldı!" if {@essentials} is true: execute console command "/eco give %player% {@verilecekpara}" stop if {@iconomy} is true: execute console command "/money give %player% {@verilecekpara}"
zaten yukarıda 640 değiştirmen gerek bir yer yok ki 640 yapacaksan sen {@kacprizmarinolunca} kısmını elleme en yukarıda yazanları değiştir sadecehata çıkmadı ama satmıyor sanırım komut eklenmediği için birde ben
buradaki kaç prizmarinolunca kısmını 640 yapıyorum ama hata veriyor o zamanda
sen bana kaç paraya satacağını söyle hallediyimhata çıkmadı ama satmıyor sanırım komut eklenmediği için birde ben
buradaki kaç prizmarinolunca kısmını 640 yapıyorum ama hata veriyor o zamanda
options:
prefix: &e&lFACTIONS &8>
essentials: true
iconomy: false
kacprizmarinolunca: 640
verilecekpara: 10240
on break prismarine:
remove {@kacprizmarinolunca} prismarine from player
send "{@prefix} &3Prizmarinler'ler &aOtomatik olarak satıldı!"
if {@essentials} is true:
execute console command "/eco give %player% {@verilecekpara}"
stop
if {@iconomy} is true:
execute console command "/money give %player% {@verilecekpara}"
command /otosat [<text>]:
trigger:
if arg 1 is "ac":
set {otomatik.pizmarin.satma.%player%} to true
send "{@prefix} &aOtomatik &3Satma &aAçıldı!"
if arg 1 is "kapat":
delete {otomatik.prizmarin.satma.%player%}
send "{@prefix} &aOtomatik &3Satma&c Kapatıldı!"
if arg 1 is not set:
send " "
send "{@prefix} &aOtomatik Kazdıklarınızı satmak için: &9/otosat ac"
send "{@prefix} &aOtomatik Kazdıklarınızı satmayı kapatmak için: &9/otosat kapat"
send " "
on join:
set {otomatik.prizmarin.satma.%player%} to true
çok teşekkür ederimDenedim çalışıyor options kısmındaki verilecek parayı değiştirsen yeterli oyunda /otosat yazrak görebilirsin. Dediğim gibi sadece en üstteki "verilecekpara: 10240" kısmını değiştirmen yeterli olur. Bu arada iconomy yoksa hata verebilir ama çalışır. Essentials gerektirir! Essentials olmadan çalışmaz ama iconomy olmasa da olur. En iyi seçmeyi unutma
Kod:options: prefix: &e&lFACTIONS &8> essentials: true iconomy: false kacprizmarinolunca: 640 verilecekpara: 10240 on break prismarine: if {otomatik.prizmarin.satma.%player%} is set: if player has {@kacprizmarinolunca} prismarine: remove {@kacprizmarinolunca} prismarine from player send "{@prefix} &3Prizmarinler'ler &aOtomatik olarak satıldı!" if {@essentials} is true: execute console command "/eco give %player% {@verilecekpara}" stop if {@iconomy} is true: execute console command "/money give %player% {@verilecekpara}" command /otosat [<text>]: trigger: if arg 1 is "ac": set {otomatik.pizmarin.satma.%player%} to true send "{@prefix} &aOtomatik &3Satma &aAçıldı!" if arg 1 is "kapat": delete {otomatik.prizmarin.satma.%player%} send "{@prefix} &aOtomatik &3Satma&c Kapatıldı!" if arg 1 is not set: send " " send "{@prefix} &aOtomatik Kazdıklarınızı satmak için: &9/otosat ac" send "{@prefix} &aOtomatik Kazdıklarınızı satmayı kapatmak için: &9/otosat kapat" send " " on join: set {otomatik.prizmarin.satma.%player%} to true
her zaman elimden geldiğinceçok teşekkür ederim