Yardım Artık gerek yok

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Bu işin tek anahtarı bol bol pratik yapmak. Benim tavsiyem YouTube'da çeşitli bukkit coding videoları var onları izleyebilirsin. Bunun dışında açık kaynak kodlu eklentileri inceleyebilirsin. Videoyla veya dokümanla öğren farketmez ama hep kendine bir şey katmaya çalış mesela dokümanda y mesajını x şeklinde gönderiyorsa sen y mesajını z şeklinde gönder sürekli bir şeyleri değiştir yeni yöntemler bulmaya çalış.
 

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
İlk Önce ne yapmam gerek plugin kodlamak için Javayı Öğrenmekmi yoksa Bukkit Sitelerinden İmportlara bakmakmı lazım
İlk önce temel seviyede java öğrenirsen senin için daha iyi olur. (aynı şekilde youtube'dan java derslerine bakabilirsin) OOP öğrenmeyi de ihmal etme.
 

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
İlk başta Java öğrenmeli ardından, yavaş yavaş öğrendiğin şeyleri küçük örneklere dökmelisin, yaptığın şeylerin üzerine koydukça daha iyi olacaksın, lisede bilişim okumana gerek yok. İngilizce önemli güzel bir liseye gidip İngilizce öğren, yazılım için İngilizce kaynaklar Türkçe kaynaklardan çok daha fazla. Bunun için İngilizce öğrenmeli ve okuduğunu anlayabilmelisin. Her şey cmd ekranına Merhaba yazmakla başlayıp devasa bir sisteme dönüşecek zamanla. :)
 
Üst