Yardım Crack Oyunlar Steam'a Bağlanırsa Sıkıntı Olur Mu?

GamerZeki

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir tane oyun buldum ama paralı. Bende oyunu denemek için oyunu crack indirdim. Çünkü sevmez isem boşuna para vermemek için crack indirdim. Ama oyun bana Steam bağlantısının gerek olduğunu ve Steam'ı açmamı istedi. Arkadaşlar Steam'ı açarsam ve oyun Steam ile eşleşir ise ben para öder miyim?
Not: Oyun Tricky Towers arkadaşlar.

Neels

Discord: ByNeels#1212
En iyi cevaplar
21
Evet, sıkıntı olabilir :)

Crack'li yazılımlar bilgisayarınıza zarar verebilir ve kişisel bilgilerinizi ele geçirebilir, kesinlikle Crack kullanmayınız.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Arkadaşlar ben bir tane oyun buldum ama paralı. Bende oyunu denemek için oyunu crack indirdim. Çünkü sevmez isem boşuna para vermemek için crack indirdim. Ama oyun bana Steam bağlantısının gerek olduğunu ve Steam'ı açmamı istedi. Arkadaşlar Steam'ı açarsam ve oyun Steam ile eşleşir ise ben para öder miyim?
Not: Oyun Tricky Towers arkadaşlar.
Para almaz, crack kullanabilirsin benim her oyunum cracktir mis gibide oynuyorum açıkçası - Gta 5 , dyin light, minecraft, -. Bu arada crack dosyasını içine atman lazım oyunun çalışması için. Ama virüs girme olasılığı var tabii ki de..

31isim31

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hesabın o oyunla senkronizasyon olduğu için hesabında sadece o oyun tanımlı gözükür bundan dolayı diğer oyunlarda bütün ilerlemen sıfırlanır ve bir daha oyun alamazsın kredi kartın kayıtlıysa o da crack dosyasını indirdiğin sitenin sahibinin olur