Yardım Komut Bloğundan mütevvellit sürekli ölüyorum

Eşşek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam! Bir sorunuma değineceğim.Benim üzerinde uzun süre çalıştığım bir komut bloğu projesi var ve bu proje minecraft tek oyunculu dünyalarımda bulunmakta.
Elime komut bloğu almış kurcalıyordum.Ancak etraflarda yaptığım yapıdan dolayı yarasalar çıkmaya başladı ve sinirime dokundu.Bir komut bloğu aldım ve ----> execute at @e[distance=..100] run kill @e komutunu yazdım.Komut bloğunu "Her Zaman Etkin" yaptım.Ancak dalgınlığıma gelmiş olacak ki komut bloğunda "Tekrar" seçeneğinide açtım.Yarasalar öldü fakat onunlarla beraber bende öldüm ve spawnpoint çektiğim yer komutbloğuna 100 blok yakın ([distance..100]) bir yerdeydi.Kısacası komut bloğu beni entity olarak algıladığından her yeniden doğduğumda ölüyorum.Ancak kurtulamıyorum.Her "Yeniden Doğ" seçeneğine tıkladığım an yeniden 1 saniye bile geçmeden ölüyorum.Yaptığım proje ve emeklerim o dünyada yeni bir dünya açıp en baştanda başlamak istemiyorum.Yardımcı olursunuz umarım.Benim için çok önemli. Cevaplarınız net olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
 

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
localde bi sunucu başlat haritayı alıp
serverpropertpies de komut bloklarını kapatıp komut blogunu kırıp dünyanı kurtarabilirsin.
 

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
%appdata% deki .minecraft klasöründe saves dosyalarından kendi dünyanı kopyala.
Versiyonu dünyan ile uygun bir vanilla server kur ve kapat, dosyalar yüklenince sunucu içindeki wordü silip kendi dünyanın dosyasını at ve ismini world diye değiştir. server.prop'ta da arkadaşın dediği gibi komut bloklarını kapat.
 
Üst