Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar oycularım /server komudu ile login yapmadan giriş yapa biliyor. Bungeecorddan onlarda o yetkiyi silip kendimi admine ekledim ama başkası gelip benim adaımla oyuna girip /server komudunu kullana biliyor nasıl düzete bilirim.
/server komutunu bloklayıp sunucular arası geçiş için ayrı bir eklenti kullanabilirsin. Ya da AuthMeBungee'ye bak ama hâlâ güncelleniyor mu bilmiyorum.
Portal olarak istersen Simple Portals ve Advanced Portals'ı gördüm, ikisi de fena gözükmüyor. Tabela ya da komut istersen SpigotMC'de dolaş. Bu şekil çok eklenti var. Deneyip beğendiğini kullan.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.