Yardım Minecraft Bedrock Oturum Açılamadı - Hata Kodu: Boğulmuş

EymenBerk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet merhaba abiler. Aldığım hata başlıktaki gibi. Minecraft Bedrock'ta "Oturum Açılamadı" hatası alıyorum. Açıklama kısmında ise "Hata Kodu: Boğulmuş" diyor. Ne olduğunu anlamadım. 1 - 2 saattir oyun falan oynayamıyorum. Hiçbir güncelleme yapmadım. Hiçbir ayarı değiştirmedim. Kaç yıllık oyuncuyum ilk defa "boğulmuş" diye bir hata alıyorum. İşte problemin resmini de koyuyorum. Acil yardım!

minecraft-bedrock-boğulmuş.png

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Son 1 saattir "Hata Kodu: 0x80004005", "Xbox Live'da oturumunuzu açamadık" ve "Hata Kodu: Boğulmuş" hatalarını alan oyuncuların olduğunu tespit ettik. Gerek forumdan gerek özel mesaj üzerinden gelen yardım taleplerindeki ortak sorun bu. Twitter üzerinden XBOX ile ilişkili bazı oyun firmalarınca yapılan açıklamalar dahilinde, XBOX sunucularının şimdilik hizmet veremediği anlaşılıyor. Büyük olasılıkla birkaç saat içerisinde problem ortadan kalkar. Detaylı açıklamayı şu konuda yapmıştım: Yardım - Minecraft Xbox Live'da oturumunuzu açamadık - Hata Kodu: 0x80004005

İyi forumlar!

EymenBerk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çünkü benim arkadaşlarım da giremiyor bir türlü. Şimdi anlaşıldı. @AdexTR dedem sağ ol. Konu kapatılabilir. :D