LesnarNw Açıldı ip LesnarNw.aternos.me

LesnarNw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
LesnarNw.aternso.me
Oyun Sürümü
1.21.11
Sonunda beklediğimiz büyük gün geldi! LesnarNW altyapısı ve yenilenmiş Smo dünyasıyla sunucumuz aktif. Yepyeni sistemler, dengeli ekonomi ve lagsız oyun keyfi seni bekliyor.

Sunucu Bilgileri:

• IP Adresi: LesnarNw.aternos.me
  • Sürüm: 1.21.11
  • Tür: SMP
* Neler Yeni?

• Yenilenmiş Kasa Sistemleri
  • Özel Rütbe ve Prefixler
  • Gelişmiş Takım ve Ev Sistemleri
Hemen aramıza katıl ve bu büyük maceranın başlangıcında yerini al!

IP: LesnarNw.aternos.me

Son düzenleme:

123456ruhi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AhmetAras abi valla ben bısı yapmadım lutfen banımı acın allah rızası ıcın hıcbısey yapmadım allah carpsın

123456ruhi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AhmetAras abi valla ben bısı yapmadım lutfen banımı acın allah rızası ıcın hıcbısey yapmadım allah carpsın

vanelya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem bedwars hem buildbattle var ve donutsmp gibi gelişmiş mekanikler var!

vanelya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem bedwars hem buildbattle var ve donutsmp gibi gelişmiş mekanikler var!

LesnarNw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynen kardeşim ::D:D boş boş konuşuyon kıskanma kaybol hadi

vanelya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aç lan sunucunu abi ahmetaras4556 LesnarNw nin mal ve saf kurucusu sunucun elimde adam ol