Minecraft Update Launcher

YnsBereket

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba

Minecraftı açıyorum. updating launcher diyor. Ama yüklemiyor. oyunu siliyorum, tekrar yüklüyorum. minecraftı açıyorum. minecraft yazısı çıkıyor. updating launcher diyo %100 oluyo kapanıyo bi daha minecraft yazısı cıkıyor. sonra updating launcher çıkıyor. ama bu sefer yüklenmiyor. Ve kapanıyor.

javayı sildim tekrar yükledim sorun düzelmedi.

burda bi konuda gördüm. Teamextreme indir sol üstten seç diyodu. indirdim. 1.6.2 yi seçtim. Mojang yazısı geliyor kapanıyor.

Ne yapacağım ?

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ya. Dün rahat rahat açılıyordu bu gün bende bu sorunla karslılastım.
Büyük ihtimalle TeamXtreme kullanıyorsun.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bendede aynısı oldu keinett kullanıyodum eskiden sonra bozdum nedense keineti mod yükledigimde bi icine etmiştim 2 launcherinde pc format atıldı zaten bi sorunu vardı isletim sisteminde
su an keinett oynuyorum keinett indir teamextreme acılana kadar idare edersin

musacanmt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gençler bendede bi sorun var mınecraftın simgesine basıyorum updatıng launcher çıkıyo ama dolmadan kapanıyo sonra hiç bişiy olmuyu açılmıyo lütfen çok acil yardım bir sürü şey yapmıştım mınecraftta açılmıyor oyun[DOUBLEPOST=1400758586,1400758528][/DOUBLEPOST]
kardeşim bendede aynısı oldu keinett kullanıyodum eskiden sonra bozdum nedense keineti mod yükledigimde bi icine etmiştim 2 launcherinde pc format atıldı zaten bi sorunu vardı isletim sisteminde
su an keinett oynuyorum keinett indir teamextreme acılana kadar idare edersin
banada yardım edermisin

YnsBereket

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ilginiz için teşekkür ederim. dediğin gibi keinnett indirdim. idare ediyoruz bakalım.

evet teamextreme kullanıyordum.

YnsBereket

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
team extreme oyunun açılmamasının sebebi. launcher uygulaması. googleye keinnet yaz. onu indir ordan oyna.

YnsBereket

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim bu adresten indir. daha sonra winrar ya da hangi programı kullanıyosan dosyayı çıkart. dosyadan çıkan keinnet launcher uygulamasından oyunu açabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunu buldum.
1. Adım = yeni bi launcher bulun açın ve güncellesin.
2. Adım = Güncelledikten sonra o launcheri kapayın.
3. Adım = TeamExtreme Launchere girin ve keyfinize bakın :)

medmah

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Daha kolay bir yolunu söyleyeyim:

İnternetinizin fişini çekin minecraftı açın sonra fişi takarak oynamaya devam edin.