Technich Launcher Hatası

metyou07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Technic Launcherime Ultra Modded Survival Mod Packını indirdim ilk önce dosyaları indirdi launcher kapandı aha açılıyo dediğim anda launcher geri açıldı bunu internette araştırdığımda bilgisayarının dilini değiştir dediler veya şöye bi kod buldum -Xmx2G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country= US Bilgisayarımın dilini değiştirmek istemiyorum bu yüzden bu kodu kullanmak istiyorum ama Kodu nereye yazacağım yardım ederseniz çok mutlu olurum

HiperonLine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kodu edit profileye basıp alt taraftaki arguments diye bir yer var oraya yapıştır.Bendede oluyordu düzelttim ama.

I like NotchApple

HiperonLine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alt tarafta jam veya jam argomenti var oraya

K00L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Doğru JVM Arguments yeri yok bunun için :

Bilgisayar --> Özellikler --> Gelişmiş Sistem Özellikleri --> Sistem --> Ortam Değişkenleri ne :

Değişken Adı :_JAVA_OPTIONS
Değişken Değeri: -Duser.language=en -Duser.country=US -Xmx1000M

yazarak çözebilirsin ayrıca değişken değerinin sonundaki 1000M yerine 2000M yazarsan 2 gb ram vermiş olursun.

iyi oyunlar.

riza77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O kodu edit profileye basıp alt taraftaki arguments diye bir yer var oraya yapıştır.Bendede oluyordu düzelttim ama.

I like NotchApple
daha açıklayıcı yazarsan sevinirim :)[DOUBLEPOST=1401693398,1401693168][/DOUBLEPOST]
Doğru JVM Arguments yeri yok bunun için :

Bilgisayar --> Özellikler --> Gelişmiş Sistem Özellikleri --> Sistem --> Ortam Değişkenleri ne :

Değişken Adı :_JAVA_OPTIONS
Değişken Değeri: -Duser.language=en -Duser.country=US -Xmx1000M

yazarak çözebilirsin ayrıca değişken değerinin sonundaki 1000M yerine 2000M yazarsan 2 gb ram vermiş olursun.

iyi oyunlar.
karddeşim bişeydiyecemde ben bunu yazdım sonra technich launchere tıkladım hata verdi