World Painter - Kendi Dünyanızı Şekillendirin ! [Rehber]

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet bu konumda size World Painterin kullanımını Detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle World Painter nedir bunun tanımı ile başlayalım
World Painter minecraft için hazırlanmış olan kendi haritanızı yapmanıza olanak sağlayan bir programdır
Bu program ile Dağlar,okyanuslar,adalar ve benzeri birçok şey yapabilirsiniz.

World Painter Resmi Sitesi
(bkz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

WP Yeni Dünya Yaratmak
Programı açtıktan sonra sol üstte bulunan 'File' yazısına tıklayın ve 'New World' Seçeneğine Tıklayın

Evet Yeni dünyanızı yapmış bulunmaktasınız sıra geldi dünyayı düzene sokmaya

( Yazıları göremeyenler için link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
Kafanıza göre dünyanızı yarattınız sıra geldi bu dünyayı minecraft dünyası olarak kaydetmeye
Sol üstte bulunan 'File' yazısına tıklayın seçeneklerden 'Export' seçin ve 'Export as Minecraft Map'
Seçeneğine tıklayın.

Bir süre sonra haritanızı .minecraft/saves/ bölümüne çıkarıcaktır.

Aklınıza takılan herhangi bir şeyi buradan veya özel mesaj yolu ile sorabilirisiniz.
İyi Forumlar

Son düzenleme:

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben uzun zamandır wp kullanıyorum ama halada çözemediğim bir sıkıntı var ben 1600 tiles eklediğimde haritanın bir kısmı istediğim gibi oluyor ben bütün kısmını kontrol etmek istiyorum

W

WitherMan

Ziyaretçi
Çok yararlı bir konu sabite alınmasını isterim. Eline sağlık :)Bende map yapımına başladım bir kere heves ettim mi zor bırakırım :) Hep aradığım konuydu çok teşekkür ederim :)

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, wp birçok güncelleme aldığı için konu ve resimleri güncellemiş bulunmaktayım.